İbrahim Kalın: Önemli Açıklamada Bulundu
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından "Fırat Kalkanı" operasyon değerlendirmesinde bulundu.

24 Agustos 2016 - 16:58:40

Çıktı Al

Yorum (0)

Kalın, "Cerablus operasyon amacı, DAEŞ ve YPG dahil sınırlarımızı bütün terörist unsurlardan temizlemektir. Türkiye'nin kararlılığı kesindir. Türkiye'nin sınır güvenliği ve Suriye'nin toprak bütünlüğün korunması için gerekli adımlar atılmaya devam edilecektir. Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesi terör örgütü DAEŞ'ten temizlenmesi amacıyla başlatılan askeri operasyonla ilgili paylaşımda bulundu. Cerablus operasyon amacın, terör örgütü DAEŞ ve YPG dahil, Türkiye'nin sınırlarını bütün terörist unsurlardan temizlemek olduğuna dikkati çeken Kalın, "Türkiye'nin kararlılığı kesindir. Türkiye'nin sınır güvenliği ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması için gerekli adımlar atılmaya devam edilecektir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Fatma Şahin Önemli Açıklamada Bulundu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te olduğu dönemde yaşananları anlattı.
21.08.2016
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
O Hedefler Tek Tek Yok Ediliyor
Suriye'nin Cerablus kentin IŞİD’den temizlenmesi ve Türkiye sınırın güvenli hale gelmesi nedeniyle yapılan Fırat Kalkanı Harekatı 24’üncü günde. Bayram bitmesiyle yeniden hareketlenen sınır hattına yakın noktada IŞİD hedefleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait zırhlı birlikler ve savaş uçakları tarafından hedef alındı.
16.09.2016
Afyonkarahisar'ın tarafsız haber sitesi Haberler Afyon
Afyonkarahisar'ın tarafsız haber sitesi Haberler Afyon
02.11.2022
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ