Paramparça Yeni Sezon da Yine Şaşırttı
Yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı Paramparça Dizisinde yine şaşırtıcı gelişmeler oldu. Dilara'nın evliliği, Cansu'nun hamile olduğu haberi son bölümde damgayı vurdu.

20 Eylül 2016 - 06:48:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Paramparça 'nın sezon finali sonrasında ilk bölümünde Büyük aşk yaşadığı Ayşe’yi kollarında kaybeden, öte taraftan ailesi tamamen yok olmasına artık dayanamayacak hale gelen Cihan, şirketleri çocuklarına vererek bir sahil kasabasına yerleşir.

Burada hatalarıyla  ve geçmişiyle yüzleşen Cihan gelecek büyük tehlikenin farkında bile değildir. Kızı gibi sevdiği iki bayanı da Cihan yüzünden kaybettiğine inanan Maide Hanım’ın ise Cihan’a olan kini günden güne büyüyerek devam ediyor.

Erguvan Yalısı

Özgür ile kavga etmesi yüzünden başına büyük bela alacak olan Hazal bu işten sıyrılmayı başarır.Ama artık bir ömür boyu bir düşmanlığa bagımlı olarak yaşamak zorunda kalır.

Harun ile Dilara evliliklerini kutlamak için ismi ‘Erguvan’ olan yalıda bir davet yapar. Yapılan davet davetsiz olan misafiri olan, Dilara’nın Amerika’da yaşayan ablası Asuman her şeyi mahvetmek için geldiği yalıda, kendine en yakın arkadaş olarak Hazal’ı gözüne kestirmiştir.

Cansu'dan Bomba Sürpriz

Deniz ile gizlice evlilik yapan Cansu ailesine hamile olduğunu söyler. Özkan aldığı bu mutlu haber ile kendini kaybedip, yine başını büyük bir derde sokar, Cihan ise yine iyi niyetinden dolayı başına bela almak üzeredir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kertenkele Setinde Sürpriz Gelişme Yaşandı
ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kertenkele “Yeniden Doğuş” 73. bölüm çekiminde sürpriz bir doğum günü kutlaması yaşandı.
29.09.2016
Rengarenk Dizisi Neden Yok? Yayından Kaldırıldı Mı?
ATV'nin sevilen dizisi Rengarenk, yayınına ara verdi. Rengarenk bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölümün yayınlanmaması, Rengarenk neden yayınlanmadı? Dizi yayından mı kaldırıldı?
19.09.2016
Cem Yılmaz En Çok Hangi Ünlü Yıldıza Benziyor
Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı, Hollywood yıldızı Robert de Niro'ya benzettiğini, sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya çıkacağını söyledi. Yılmaz ise “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak yapıyorum dedi.
23.09.2016
Tarkan'a Evlilik Yaradı Mı?
Mega Star Tarkan, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser serisinin üçüncü gecesinde sahneye çıktı. Şarkıcı, evliliğin kendisine yaradığını açıkladı.
09.09.2016
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
31.10.2023
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
11.09.2023