Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.

14 Kasim 2016 - 02:43:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Diyarbakır Valiliğince bugün sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında helikopter destekli operasyon başlatıldı.
Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri arasındaki kırsal alanda bulunan 8 köyde bugün saat 05.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra operasyon başlatıldı.
Bölgede aralarında üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu söylenen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyona, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinden kalkan helikopterler de hava desteği veriyor. Operasyon devam etmekte..
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberleri
14.09.2022
İstanbul'da elektrik kesintisi olacak
İstanbul'un 9 ilçesinin bazı mahallelerine 7 Kasım Pazartesi günü elektrik verilemeyecek.
05.11.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
​Marmaris Emlak ile Güven Derdine Son
​Marmaris Emlak ile Güven Derdine Son
21.02.2017