Düzce'de feci kaza! Otobüs TIR'a çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Düzce TEM Kaynaşlı'da bir otobüs tuğla yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucunda 1 ölü, 10 yaralı bulunmakta.

11 Kasim 2016 - 03:13:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Düzce'de yaşanan feci trafik kazasında gelen bilgilere göre 1 ölü, 10 yaralı bulunmakta. Kaza TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi. Bir otobüs park halinde bulunan TIR’a arkadan çarpması sonucunda yaşanan kazada 1 kişi öldü, 10 kişi ise yaralandı. Yaralılar tedavi için çevre hastanelere sevk edildi.
Yaşanan korkunç trafik kaza ile ilgili gelen bilgilere göre, Kaza TEM otoyolu Düzce bölümünde yaşandığı, Siirt’ten İstanbul’a gitmekte olan Rıdvan Erol tarafından kullanılan 50 DK 539 plakalı yolcu otobüsü dinlenme tesisinden çıkıp TEM otoyoluna giriş yaptığı esnada yol kenarında arıza şeridi üzerinde park halinde bulunan Zafer Güngör tarafından kullanılan 38 YC 381 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Korkunç kazada otobüsün ön bölümünde yolculuk yapan oturan bir yolcu ile otobüs şoförü sıkıştı. Kazanın ihbar edilmesi sonrasında olay yerine hızlıca gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri önce yaralı yolcuyu daha sonra şoför Rıdvan Erol’u sıkıştıkları bölümden çıkardı. Yolcu otobüsünün şoförü Rıdvan Erol olay yerinde hayatını kaybederken, kazada otobüste bulunan 10 yolcu çeşitli biçimlerde kazadan yaralı olarak kurtuldu.
Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile yaralılar 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce’deki çeşitli hastanelere sevk edildi. 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
07.09.2016
Samsun'da Bir Cinayet Daha İşlendi
Samsun'da, askerden yeni geldi genç, silahlı saldırıya uğradı ve yaşamını yitirdi, 1 şahıs da ağır yaralandı.
21.09.2016
Göçmenlerin Hayali Yine Suya Düştü
İzmir'in Dikili ilçesinde yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek için 3'ü çocuk olmak üzere 38 sığınmacı yakalandı.
11.09.2016
Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.
11.11.2016
O İlde Korkutan Deprem Meydana Geldi
Kütahya'nın Simav ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem oldu.
16.09.2016
Çorum'da Deprem Meydana Geldi
Çorum İskilip ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
02.11.2016