Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.

08 Kasim 2016 - 11:25:22

Çıktı Al

Yorum (0)

CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, Denizli’de otomobiliyle seyahat halindeyken hız sınırını aştığını fark etmedi ancak bu esnada radara girdi ve aşırı hızdan 199 lira trafik cezası geldi. Ancak bu karara itiraz eden Gündoğdu, yolda radar olduğuna dair bir tabele olmadığı gerekçe göstererek mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararı bu itirazı kabul etti ve kendisine verilen ceza iptal edildi.

Gündoğdu, 25 Mayıs tarihinde Beyağaç’tan Denizli istikametine seyrediyordu. Ancak Kozlar Mahallesi civarında 90 km ile gitmesi gereken yolda 102 km hıza çıkınca radar kontrolü yapan jandarma ekipleri 06 KSE 60 plakalı aracını durdurdu. Kendisine 199 lira ceza kesilen Gündoğdu ekiplere yolda radar olduğuna dair herhangi bir tabela bulunmadığını açıklamaya çalışsa da cezadan kurtulamadı. Bu iddiasını mahkemeye taşıyan ilçe başkanı Tavas Sulh Ceza Mahkemesi’ne cezanın iptali için dava açtı ve itirazı kabul etti.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
PKK'lılar O Bölgeye Saldırdı
Van'ın merkez İpek yolu ilçesi'ne bağlı Şerefiye Mahallesi'nde olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi'nin olduğu bölgeye PKK'lılar tarafından havan topu atıldı. Havan mermilerin boş yere düşmesi sebebiyle bir vatandaşa ait araba ise zarar gördü.
25.08.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
12 Kasım 2016 Sayısal Loto çekiliş sonuçları
Sayısal Loto'nun 12 Kasım 2016 günü çekiliş sonuçları açıklandı. 6 bilen çıkmadı. İşte sonuçlar...
12.11.2016
Faizler İndi, Kredi Başvuruları Ne Kadar Arttı?
Bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesi hemen peşinden konut kredisi başvuru sayısı da hızla artmış oldu. konut kredisi başvuru sayısı faiz indirimi yapılmasıyla birlikte 5 kat artmış oldu.
19.08.2016
HDP'ye milletvekillerine yönelik operasyon!
Cumhuriyet Başsavcılık tarafından yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine operasyon başlatıldı.
04.11.2016