Bylock Yakalattı!...Ankara Emniyetinde Deprem
MİT'in verdiği 'ByLock kullananlar listesi' üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müdür, amir ve memurlardan 190 polis açığa alındı.

23 Agustos 2016 - 09:54:36

Çıktı Al

Yorum (0)

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Bayram Ç. Bylock kullandığı için gözaltına alındı. MİT'in 15 Temmuz darbe girişimin peşinde yapılan liste, Ankara Emniyet Müdürlüğü?nde deprem etkisi oldu. Ankara Emniyeti?nde müdür, amir ve memur seviyesinde görev yapan 190 polis, açığa alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Bayram Ç., FETÖ soruşturması çerçevesinde gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturması çerçevesinde operasyonları yapan en önemli birimlerden biri Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü?nün önemli bir yetkilisi gözaltına alınması şoku geçmeden yeni bir şok daha yaşandı. ByLock sarsıntısı, Ankara Emniyeti?nde devam etti.;müdür, amir ve polis düzeyinde 190 Ankara Emniyeti mensubu açığa alındı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Erzurum beyaza bürüdü
Erzurum'da dün akşam başlayan ve gece etkisini sürdüren kar yağışı kent merkezini kısa sürede adeta beyaza büründü.
17.11.2016
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.
06.10.2016