1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor

10 Mart 2023 - 12:26:37

Çıktı Al

Yorum (0)

Gebzeli hayırsever iş adamı Hakan Çil önderliğinde kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için umut olmaya devam ediyor.
 
Depremin İlk Gününden İtibaren Oradalar
Depremin ilk gününden itibaren toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştırmaya devam eden 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği hızlı ve koordineli bir şekilde harekete geçerek, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamak için acil yardım malzemeleri, su, gıda ve tıbbi yardım malzemeleri sağlamıştır.
 
Yıllardır Bu Coğrafyaya Umut Oluyorlar
2019 yılında kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği o günden bu yana Hakan Çil önderliğinde birçok vatandaşımıza tebessüm olmaya devam etti. Türkiye'nin dört bir yanına yardımlarını ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor. Köy okullarının yenilenmesi, doğal afetler sonrası yapılması gereken insani yardımların hepsine bir bir koşan 1 Tebessüm 1 Hayat, önümüzdeki yıllarda da Türkiye için umut ve tebessüm olmaya devam edecek.
 
''Mümkün Olan Her Şeyi Yaptık ve Yapmaya Devam Edeceğiz.''

Dernek Başkanı Hakan Çil, ''Asrın felaketi olarak tanınan bu depremin ardından, insani yardım konusunda faaliyet gösteren derneğimiz hızla harekete geçti. Birçok ilimizde meydana gelen depremde, birçok insanımız yaralandı ve evsiz kaldı. Bu nedenle, derneğimiz, acil yardım malzemeleri, gıda, su ve tıbbi malzemeleri sağlamak için çabaladı. Derneğimiz, hızlı bir şekilde ekiplerini bölgeye yönlendirerek, en çok ihtiyaç duyulan bölgelerdeki insanlara yardım etmek için ilk günden itibaren çalışmalara başladı. Depremzede vatandaşlarımızla yakın bir ilişki kurarak, ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Depremin etkisini azaltmak için Derneğimiz, hızlı bir şekilde ekiplerini bölgeye yönlendirerek, en çok ihtiyaç duyulan bölgelerdeki insanlara yardım etmek için çalışmaktadır. Yerel halkla yakın bir ilişki kurarak, ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Depremin etkisini azaltmak için mümkün olan her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.'' açıklamalarında bulundu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.
22.08.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
Sapık fırıncıyı linç istediler!
İki erkek çocuğa tecavüz ettiği fırıncıyı mahalle sakinleri darp edip sonra benzin dökerek yakmak istediler. Ancak polis sapık fırıncıyı mahalle sakinlerinden kurtardı.
05.11.2016
Bomba atmaya çalışan çocuğun elinde patladı!
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı bomba 16 yaşındaki bir çocuğun eli patladı.
07.11.2016
Şırnak'ta Patlama! 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Şırnak Gündoğdu Mahallesinde meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk yaralandı.
05.11.2016
Windows 10 Pro OEM Key
Windows 10 Pro OEM Key
21.02.2021