O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.

22 Agustos 2016 - 08:11:55

Çıktı Al

Yorum (0)

İlçenin Gabanlar Mevkii'nde bulunan Polis hatıra ormanında henüz tespit edilemeyen sebeple çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Adilcevaz ile Ahlat Belediyesi itfaiye ekiplerin müdahale yaptığı yangında, çam fidanların da içerisinde olduğu 250 hektarlık alan yanarak kül oldu.

Akşam üzeri başlayan yangın hummalı bir çalışmayla gece geç saatlerde kontrol altına alınabildi. Yangın tekrarlanmaması için alana itfaiye ekipleri tarafından su sıkıldı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da yangın alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Necati Gürsoy, yangın söndürülmesi için gerekli tüm çabalarının sarf edildiğini belirterek, meydana gelen yangından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Öte yandan aynı saatlerde ilçe merkezi girişinde olan tarihi Ulu cami çevresinde bulunan otluk arazide de yangın çıktı. Her iki yangın neden çıktığı bilinmezken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma yapıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
Faizler İndi, Kredi Başvuruları Ne Kadar Arttı?
Bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesi hemen peşinden konut kredisi başvuru sayısı da hızla artmış oldu. konut kredisi başvuru sayısı faiz indirimi yapılmasıyla birlikte 5 kat artmış oldu.
19.08.2016
Yola Düşen Pazar Çadırı Faciaya Neden Oldu
İstanbul Kadıköy'de D-100 kara yolunda bir TIR, yola aniden düşen pazar çadırından kurtulmaya çalışırken kamyonete aniden çarptı. Kamyonetin devrilmesiyle birlikte bu defada başka bir araba kazaya karışmış oldu.
21.09.2016
SİTEMİZ İYAD ÜYESİ OLDU
İnternet sitemiz, MedyaHaberci.com İnternet Yayıncıları Derneği (İYAD) üyesi oldu.
11.11.2016
Diyarbakır'da şiddetli patlama!
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. 1 ölü, 50'nin üzerinde yaralı bulunmakta.
04.11.2016
Cizre'de Bombalı Saldırı Çok Sayıda Ölü Ve Yaralılar Var
Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
26.08.2016