HDP'ye milletvekillerine yönelik operasyon!
Cumhuriyet Başsavcılık tarafından yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine operasyon başlatıldı.

04 Kasim 2016 - 03:02:56

Çıktı Al

Yorum (0)

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile milletvekilleri Ferhat Encü, Leyla Birlik, Selma Irmak, Abdullah Zeydan, İdris Baluken, Sırrı Süreyya Önder, Ziya Pir, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım gece yarısı yapılan operasyon ile gözaltına alındı. Demirtaş'ın, ifadesinin tamamlanmasının ardından savcılığın vereceği kararı beklenmektedir. Yüksekdağ ve Süreyya Önder adliyeye sevk edildi.  

İçişleri Bakanlığı, HDP'li milletvekili hakkında gözaltı kararlarına ilişkin açıklamada Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer'in yurt dışında olmasıdan dolayı gözaltına alınamadığını açıkladı.

İmam Taşçıer ile Nihat Akdoğan ile ilgili yakalama kararı verildi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
TSK El Bâb'ı vurdu
TSK'dan yapılan açıklamaya göre IŞİD'in elindeki El Bâb kentindeki 15 hedefe hava harekâtı düzenlendiği söylendi.
15.11.2016
Kiev Politeknik Üniversitesi
Kiev Politeknik Üniversitesi
24.09.2022
Aralarında O İsimler de Var 65 İş Adamı İçin Tutuklama Talebi!
FETÖ kuruluşu olan TUSKON'a yönelik yapılan 'soruşturmada gözaltına alınan 65 iş adamı tutuklandı.
08.09.2016
TBMM’de Tezkere Kabul Edildi Mi?
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükumete verilen yetki 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılması ait Başbakanlık Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda onaylandı.
02.10.2016
Ağrı’da okullar 2 gün tatil edildi!
Ağrı'da etkili olan kar yağışları sonucunda şehir merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Okula gitmekte zorlanan öğrenciler için ise müjdeli bir haber geldi.
02.11.2016
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016