FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.

21 Agustos 2016 - 09:00:20

Çıktı Al

Yorum (0)

Hain darbe girişiminde bulunan, ardından gizli tanık ola İzmirli general, Ankara'da darbecilerin toplandığı evi polislere gösterdi.
Ankara Çukurambar'da bu lüks evde darbe girişimin senaryosunda son detaylar konuşuldu. Toplantılara, firari imam Adil Öksüz de katıldı. FETÖ'cüler, 15 Temmuz öncesi, her akşam bu evde toplandı. Kızılırmak mahallesinde lüks sitede bulunan Çınar Apartmanı'nın 2. katında daireyi FETÖ okulları öğretmeni A.Ö'nün kiralıdığı belirlendi. Komşular, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
Kamera kayıt cihazlarını söktüler
Lüks evin FETÖ'nün eğitim kurumlarında öğretmen olarak çalışan A.Ö. tarafından 1 sene önce, aylık 2 bin 400 TL'den kiralandığı saptandı. Eşi de kendisi gibi FETÖ'ye bağlı Atlantik Eğitim Kurumları'nda öğretmen olan A.Ö.'nün, darbe girişimi başarısız olması nedeniyle Adil Öksüz'ün deşifre olmaması için harekete geçtiği tespiti yapıldı. A.Ö.'nün 24 Temmuz günü toplantılara katılanlar görüntüleyen binanın kamera kayıt cihazı söküldüğü ortaya çıktı. Aracına çarpıldığını, kamera görüntülerine ihtiyacı olduğunu öne süren A.Ö., kayıt cihazının bulunduğu odanın anahtarını istedi. Bir süre sonra, panodan kayıt cihazın söküldüğü ve A.Ö.'nün de kayıplara karıştı. Şüpheli eşyalarını ise taşınma bahanesi ile akrabaların kamyona yükleyip götürdü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016
İstanbul Korkutan Uyarı! Acaba Marmara Depremi mi Olacak ?
Yıllardır konuşulan Marmara depremi yeniden gündeme geldi. Marmara fay hatlarının deprem potansiyeli Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde konuşuldu. Acaba Marmara’da deprem mi olacak?
09.11.2016
İstanbul Duvar Çıtalama - Profesyonel Boya
İstanbul Duvar Çıtalama - Profesyonel Boya
09.05.2023
O Belediye Başkanı'da FETÖ'cü Çıktı Şimdi İse Cezaevinde
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Giresun'un Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Savaş Akar çeşme çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
26.08.2016
Suriye'nin Kuzeyine Hava Operasyonu Yapıldı
TSK savaş uçakları Baragitah ve Sandarah bölgelerini tek tek vurdu, 3 DAEŞ hedefi ise yok edildi.
19.09.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ