O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.

22 Agustos 2016 - 08:11:55

Çıktı Al

Yorum (0)

İlçenin Gabanlar Mevkii'nde bulunan Polis hatıra ormanında henüz tespit edilemeyen sebeple çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Adilcevaz ile Ahlat Belediyesi itfaiye ekiplerin müdahale yaptığı yangında, çam fidanların da içerisinde olduğu 250 hektarlık alan yanarak kül oldu.

Akşam üzeri başlayan yangın hummalı bir çalışmayla gece geç saatlerde kontrol altına alınabildi. Yangın tekrarlanmaması için alana itfaiye ekipleri tarafından su sıkıldı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da yangın alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Necati Gürsoy, yangın söndürülmesi için gerekli tüm çabalarının sarf edildiğini belirterek, meydana gelen yangından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Öte yandan aynı saatlerde ilçe merkezi girişinde olan tarihi Ulu cami çevresinde bulunan otluk arazide de yangın çıktı. Her iki yangın neden çıktığı bilinmezken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma yapıyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kadıköyde Profesyonel Tercüme Bürosu
Kadıköy’de Profesyonel Tercüme Bürosu
18.11.2022
Yola Düşen Pazar Çadırı Faciaya Neden Oldu
İstanbul Kadıköy'de D-100 kara yolunda bir TIR, yola aniden düşen pazar çadırından kurtulmaya çalışırken kamyonete aniden çarptı. Kamyonetin devrilmesiyle birlikte bu defada başka bir araba kazaya karışmış oldu.
21.09.2016
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişim sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret yaptı.
21.08.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ