Edebiyat Çırağı
Edebiyat Çırağı

11 Mart 2017 - 17:19:30

Çıktı Al

Yorum (0)

Yazmak hayat boyu sürecek tam zamanlı bir akıl işi. İçinizde bir yerlerde çoktan farkına vardığınız ve artık zamanı geldi dediğiniz yazma yeteneği var. Ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Takip ettiğiniz edebiyat dergilerinde de adları sıklıkça geçen yazarlık atölyeleri aklınıza yatıyor. Ancak bir yandan da merak ettiğiniz bir çok şey var. Yaratıcı yazarlık atölyeleri gerçekten yazma serüvenine katkı sağlıyor mu? Bu atölyelerde dersler nasıl veriliyor? Yaratıcı yazarlık atölyelerinde ders verenler gerçekten yetkin isimler mi?
Yeni Çıkanlar web sitesinde kim olduğu büyük bir gizem olan Edebiyat Çırağı tam da bu soruları sormaya başladığımızda karşımıza çıktı. İstanbul’da gezmediği atölye kalmayan Edebiyat Çırağı, deneyimlerini hiçbir süzgeçten geçirmeden okuyucularıyla paylaşıyor.
Bir yandan bu serüvenin ilk adımlarını, karşılaşılan zorlukları, dahası küçük oyunları, büyük dedikoduları ve işin mutfağında yaşananları ilk ağızdan okuma şansı bulunuyor.
30 hafta sürecek bir yazı serisinin ilkine bu linkten ulaşmanız mümkün.
http://www.yenicikanlar.com.tr/gezmedigim-yaratici-yazarlik-atolyesi-kalmadi-69397
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
15.12.2023
O Talepler Reddedildi
FET֒ darbe girişimine katıldı ve daha sonra Yunanistan'a kaçarak siyasi sığınma talebinde bulunan 8 askerden 3’ünün başvurusu, siyasi iltica komisyon tarafından reddedildi.
22.09.2016
Hainler Şimdi Yandı
Devlet içinde yapılanan terör örgütü mensupları şimdi yandı! Büyük terör temizliği başlıyor.
13.09.2016
AS File Şirketi, Yenilikçi Teknolojiyle Üretim Yaparak Güvenlik Ağları Sektöründe Öncü Konumda
AS File Şirketi, Yenilikçi Teknolojiyle Üretim Yaparak Güvenlik Ağları Sektöründe Öncü Konumda
30.05.2023
O Gıda Tüketimi Giderek Hızla Artıyor
Tavuk döner gibi birbirinden lezzetli ve farklı yemek çeşitleri olanak tanıyan tavuk tüketimi 90'lı seneler'den bu yana artış yaşanıyor.
19.08.2016