Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.

22 Agustos 2016 - 14:21:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Acılı anne Adile Erol, "Çocuğumu çok özledim" dedi. Reşadiye'nin Çermik Mahallesinde oturan Adile ve Ömer Erol çiftin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftin çocukları Dursun Kağan, geçen sene 29 Aralık'ta saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine gelmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerin de katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanamadı.
Ölü veya diri çocuğumuzu istiyoruz
Bayram Erol'un acılı annesi Adile Erol, çocuğunun yaklaşık 9 aydan beri kayıp olduğunu söyledi. Çocukların Kelkit Çayı'nda ve bir çok noktada arandığını ancak bir netice çıkmadığını söyleyen anne Erol, "Bu çocuklar uçmadı ya elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Gören bilen varsa Allah rızası için bize söylesinler. Biz de bir haber bekliyoruz. Bu kadar feryadımızı duysunlar. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor, ağlamadığım bir gün yok. Çocuğumu çok özledim.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
09.12.2022
Avcılar'da 28 Araç Ateşe Verilerek Yakıldı
Gümüş pala Mahallesi Atelye ve Kısmet sokakta yüzleri maskeli, kimliği belirsiz şahıslar tarafından 28 araba ateşe verildi.
11.09.2016
O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.
22.08.2016
Dikkat O Bölgelere Kuvvetli Yağış Geliyor
Hafta sonu tüm bölgede sağanak yağış olacak, özellikle Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış görülecek.
21.09.2016
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
İstanbul'da 10 İlçede Elektrik Kesintisi
Boğaziçi Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamada 10 ilçede 16 Kasım Çarşamba günü elektrik verilemeyeceği belirtildi.
14.11.2016