D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.

24 Agustos 2016 - 16:02:46

Çıktı Al

Yorum (0)

Bölgede operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye askerler gönderildi, saldırı yapan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için hava destekli operasyon yapılıyor. BİNGÖL'DE 1 ASKER ŞEHİT OLDU BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi Cehennem Ormanları'nda PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için yapılan operasyonda PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etmesi neticesinde uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu.Karlıova'da Cehennem Ormanları'nda bulunan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için güvenlik güçlerin iki gün önce yaptığı hava destekli operasyon halan daha devam ediyor. Operasyon kapsamında bugün PKK'lıların araziye tuzakladığı mayın patlaması neticesinde Afyonkarahisarlı uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu. Bölgede güvenlik güçleri ile PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için operasyonlar devam ediyor. Cehennem Ormanları'nda dün çıkan çatışmada geçici köy korucuları İdris Demir ile Tarık Aydemir şehit oldu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
26.03.2024
Diyarbakır'da Hangi Mahalleye Sokağa Çıkma Yasağı Geldi
Hani, Lice ve Kocaköy ilçesine bağlı 13 mahalleye yasak geldi nedeni ise, PKK'ya yapılacak operasyon. Operasyonda üst düzey PKK yöneticilerin olduğu bölgelere asker ve özel harekat girmiş olacak, uçaksavar mevzileri ise vurulacak.
09.09.2016
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016
Bayrak Toptan
Bayrak Toptan
18.07.2023
Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
11.09.2016
Windows 10 Pro OEM Key
Windows 10 Pro OEM Key
21.02.2021
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ