Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.

09 Kasim 2016 - 10:19:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Brexit oluşumunun ve ABD’de Trump’ın başkan seçilmesinin tüm dünyada değişikliğe sebep olacağını söyleyerek, “İnşallah bu değişimin Türkiye’ye yararına olacağını da göreceğiz” dedi.

16. MÜSİAD EXPO’nun açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD’ın çağı yakalama adına Türkiye’nin yer altı ve üstü tüm kaynaklarının tümüyle seferber edilmesi yönünde projesi olduğunu dile getirerek, “MÜSİAD bir başarı hikayesidir. Bugün amaç, temel esaslarda hasıl olmuş, yola çıkma başarısı sağlanmıştır. Bu amaçlar için aynı bilinçle 24 yıl önce yola çıkan bu ülkenin evlatlarından Allah razı olsun” diye konuştu.

MÜSİAD üyelerine “Sizler bizim yol ve dava arkadaşlarımızsınız” ifadeleriyle konuşan Zeybekci, “Sizlerle tüm dünyada ülke ülke, Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya kazan biz kepçe, kapı kapı dolaşarak Türkiye’mizi dünyanın etken ekonomilerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İbrahim Kalın: Önemli Açıklamada Bulundu
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından "Fırat Kalkanı" operasyon değerlendirmesinde bulundu.
24.08.2016
Açıklama Az Önce Geldi Tüm Türkiye İçin Hayati Uyarı
Marmara Denizi ve İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos sebebiyle İDO'nun tüm iç hat seferleri ve saat 07.10'da Bostancı-Kartal-Yalova ile 07.45'te Bandırma-Yeni kapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edilmiştir.
20.09.2016
İstanbul'da Elektrik Kesintisi Ne Zaman Olacak?
İstanbul' Anadolu yakasında bugün 10 ilçede elektrik kesintisi olacak.
25.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
İstanbul İzmir Arası Kaç Saat Olacak?
İstanbul ile İzmir arasında ulaşım 9 saatten 3.5 saate inmiş olacak.
16.09.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında Terör ve DAEŞ'le mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamaları yeni adımların sinyali olarak da yorumlanmış oldu.
11.09.2016