Enes Ünal'ın yeni takımı belli oldu
Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak transferi hakkında açıklamalar yaptı

22 Temmuz 2016 - 20:21:17

Çıktı Al

Yorum (0)

Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak, Enes'in yeni sezonda forma giyeceği takımın %90 ihtimalle Twente olacağını ifade etti.
Son günlerde Manchester City'nin yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın, Enes Ünal'ı Çin'de gerçekleştirilecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası kadrosuna almadığı yönünde çıkan haberlerin detaylarına değinen Altıparmak, normalde Enes'in Manchester City ile kampa gideceğini ama bu durumun öncesinde Twente ile Manchester City'nin görüşmeye başladığını dile getirdi.Hürriyet'in haberine göre; Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ile beraber oturulup konuşulduğunu söyleyen Batur Altıparmak, Enes'in de Manchester City yetkililerine Twente'ye gitmek istediğini açıkladığini ifade etti. Batur Altıparmak ilaveten, Ağustos ayında başlayacak olan Hollanda Ligi'nde çalışma izni işlemlerinin tamamlanması için hazırlıkların yapıldığını açıkladı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Yazar Aylin Akça Kimdir?
Yazar Aylin Akça Kimdir?
07.08.2023
Açıklama Az Önce Geldi Tüm Türkiye İçin Hayati Uyarı
Marmara Denizi ve İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos sebebiyle İDO'nun tüm iç hat seferleri ve saat 07.10'da Bostancı-Kartal-Yalova ile 07.45'te Bandırma-Yeni kapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edilmiştir.
20.09.2016
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
22.03.2023
FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.
11.09.2016
Çukurca’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi!
Kuzey Irak ve Çukurca’da düzenlenen hava saldırısında üç terörist öldürüldü.
06.10.2016
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.
06.10.2016