Sapık fırıncıyı linç istediler!
İki erkek çocuğa tecavüz ettiği fırıncıyı mahalle sakinleri darp edip sonra benzin dökerek yakmak istediler. Ancak polis sapık fırıncıyı mahalle sakinlerinden kurtardı.

05 Kasim 2016 - 07:47:34

Çıktı Al

Yorum (0)

Adana'da meydana gelen olayda 16 yaşındaki iki çocuk fırıncı Z.İ. isimli şahsın yanında 1.5 yıl önce çalışmaya başladı. iki erkek çocuğu tehditlerle tecavüz eden ve çocukları zaman zaman ölümle tehdit edip, zaman zaman da para vererek kimseye söylememelerini sağlayan fırıncı çocuklara sürekli tecavüz etmeye devam etti.

YAKMAK İSTEDİLER
Tecavüze uğrayan iki çocuk arkadaşlarının ısrarlı soruları üzerine fırıncı tarafından tecavüze uğradıklarını itiraf etti. Olayı öğrenen çocuklardan birinin akrabaları fırını basarak darp edip üzerine benzin dökerek yakmak istediği sırada olay yerine gelen polis fırıncıyı kurtardı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen fırıncı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Promosyon Ajanda Ürünlerinin Özellikleri
Promosyon Ajanda Ürünlerinin Özellikleri
28.05.2024
​Koçtürk Nakliyat
​Koçtürk Nakliyat
30.04.2024
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
26.03.2024
Açıklama Az Önce Geldi Tüm Türkiye İçin Hayati Uyarı
Marmara Denizi ve İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos sebebiyle İDO'nun tüm iç hat seferleri ve saat 07.10'da Bostancı-Kartal-Yalova ile 07.45'te Bandırma-Yeni kapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edilmiştir.
20.09.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
Rusya Resmen Açıkladı
Rusya; portakal, mandalina, kayısı şeftali ve eriği Türkiye’den alınması yasak olan gıdaları listesinden çıkardı.
11.10.2016