O Ülkede Dehşet Verici Tren Kazası Yaşandı
ABD'nin New Jersey eyaletinde olan tren kazası bir şahısın yaşamını yitirdiği 100'den fazla şahısında yaralandığı öğrenildi.

30 Eylül 2016 - 04:06:41

Çıktı Al

Yorum (0)

New Jersey' Hoboken Tren İstasyonunda saat 8:45'de (TSİ 15:45) olan kazada, kalabalık bir yolcu treni yolcuların beklediği Platforma hızla çarptı.

Yetkililer ilk belirlemelere göre bir şahısın yaşamını yitirdiği, 100'den fazla şahısında yaralandığını söylenildi.

New Jersey eyaleti Valisi Chris Christie, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre en az bir şahısın yaaşmını yitirdiği ve kaza yapan tren içinden tüm yolcuların çıkarılarak bölgedeki iki hastaneye gönderildi.

Söz konusu tren normalden daha hızlı gittiğini paylaşan Christie, 1907'de yapılan Hoboken Tren İstasyonunda meydana gelen hasarın yetkililer tarafından inceleniyor.

Jersey City Tıp Merkezi İcra Kurulu Başkanı (CEO) Joseph Scott, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelere kaldırılan yaralıların şu anda hiçbirinin hayati tehlikesi olmadığını söyledi.

Günde ortalama 15 bin yolcu New Jersey'den New York'un Manhattan bölgesine götüren ve 6 farklı tren hattı birleştiği tarihi Hoboken Tren İstasyonu Mayıs 2011'de de bir tren istasyona çarpmış ve 37 şahıs yaralanmıştı.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Rusya'dan Ani Karar! Ordu Harekete Geçti
Ordu birlikleri, Putin'in talimatıyla savaş hazırlığın denetlenmesi ülke merkez, güney ve batı bölgelerinde denetime geçti.
25.08.2016
Fırat Kalkanı'nda 80. günde neler oldu
Fırat Kalkanı Harekatında dün DEAŞ'a ait 52, PKK/PYD'ye ait 13 hedef vuruldu.
11.11.2016
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016
Dünyanın En Büyük İncisi Fiyatı İse?
Filipinler'de olan ve dünyanın yeni en büyük incisi olarak rekor kıran inci görenleri hayretler içinde kaldı.
23.08.2016
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
CIA Başkanı: Çok Önemli Açıklamada Bulundu
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye' devlet yapısı telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi.
09.09.2016