Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...

31 Agustos 2016 - 08:54:40

Çıktı Al

Yorum (0)

Almanya'nın Frankfurt havalimanın bir kısmı şüpheli bir şahıs’dan dolayı boşaltıldığı söylenildi.

Alman basında yer alan habere göre polis, havalimanında boşaltılmasını istenildi.

Havalimanında Federal Polisin sosyal paylaşım sayfası Twitter'den yapılan açıklamaya göre bir şahısın kontrol edilmeden güvenlik bölümüne geçtiği söylenildi.

İlgili bölümün tahliyesinin ihtiyaten yapıldığı açıklamada, bomba tehdidin olmadığı kaydedildi.

Tüm yolcuların yeniden güvenlik kontrolünden geçmiş olacak...
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016
O Ülkede Seri Katil Kabusu Yaşanıyor
Japonya’nın Yokohoma kentinde Oguchi Hastanesinde çok tuhaf bir olay yaşandı. İki yaşlı hasta iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanları birinin seri katil olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hasta yaşamını yitirdi.
02.10.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
ABD yeni başkanını seçiyor! Son Durum Nedir ?
ABD'nin yeni başkanı kim olacak ? ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde kıran kırana geçen yarış devam etmekte. Hillary Clinton ve Donald Trump'ın seçimlerde, 50 eyaletten 32'sinde sonuçlar belli oldu. Gelen sonuçlara göre Trump önde gidiyor...
09.11.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016