Rus İstihbarat Gemisi O Bölgeye Geliyor
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 'Kildin' adlı istihbarat gemisi, Akdeniz'e doğru yola çıktı

22 Agustos 2016 - 10:34:23

Çıktı Al

Yorum (0)

Rus Donanması'na ait istihbarat gemisi 'Kildin', Marmara Denizi'nden saat 08.00'de Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Bir Sahil Güvenlik Botu'nun eşlik yaptığı askeri gemi, saat 09.50'de Çanakkale önlerine kadar geldi.

Boğazda manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu dönen gemi Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısı önünden geçtikten sonra Ege Denizi'ne doğru yoluna devam etti. Geminin Akdeniz'e ineceği söylenildi.

ALMAN SAVAŞ GEMİSİ DE ÇANAKKALE BOĞAZI'NDA

Çanakkale Boğazı'na Ege Denizi'nden giriş yapan 'F212' borda numaralı 'Karlsruhe' isimli Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü'ne geldi. Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na saat 08.00'da gelen Alman savaş gemisi 'Karlsruhe', 1.5 saatte Çanakkale önlerine kadar geldi. Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısının önünden geçen savaş gemisine bir Türk Sahil Güvenlik Botu eşlik yaptı. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'nın Nara Deniz Üssü önlerine geldiğinde yol kesen 'Karlsruhe'ye, bu defa Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Söndüren-4' ve 'Söndüren-7' römorkörü eşlik yaptı. Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü Limanı'na yanaştı. Savaş gemisi geliş nedeni ilgili bilgi verilmedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
ABD yeni başkanını seçiyor! Son Durum Nedir ?
ABD'nin yeni başkanı kim olacak ? ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde kıran kırana geçen yarış devam etmekte. Hillary Clinton ve Donald Trump'ın seçimlerde, 50 eyaletten 32'sinde sonuçlar belli oldu. Gelen sonuçlara göre Trump önde gidiyor...
09.11.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
Dünyanın En Büyük İncisi Fiyatı İse?
Filipinler'de olan ve dünyanın yeni en büyük incisi olarak rekor kıran inci görenleri hayretler içinde kaldı.
23.08.2016
Japonya'da Korkutan Deprem Meydana Geldi
Japonya' doğu sahilinde 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
21.09.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016