Rus İstihbarat Gemisi O Bölgeye Geliyor
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 'Kildin' adlı istihbarat gemisi, Akdeniz'e doğru yola çıktı

22 Agustos 2016 - 10:34:23

Çıktı Al

Yorum (0)

Rus Donanması'na ait istihbarat gemisi 'Kildin', Marmara Denizi'nden saat 08.00'de Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Bir Sahil Güvenlik Botu'nun eşlik yaptığı askeri gemi, saat 09.50'de Çanakkale önlerine kadar geldi.

Boğazda manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu dönen gemi Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısı önünden geçtikten sonra Ege Denizi'ne doğru yoluna devam etti. Geminin Akdeniz'e ineceği söylenildi.

ALMAN SAVAŞ GEMİSİ DE ÇANAKKALE BOĞAZI'NDA

Çanakkale Boğazı'na Ege Denizi'nden giriş yapan 'F212' borda numaralı 'Karlsruhe' isimli Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü'ne geldi. Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na saat 08.00'da gelen Alman savaş gemisi 'Karlsruhe', 1.5 saatte Çanakkale önlerine kadar geldi. Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısının önünden geçen savaş gemisine bir Türk Sahil Güvenlik Botu eşlik yaptı. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'nın Nara Deniz Üssü önlerine geldiğinde yol kesen 'Karlsruhe'ye, bu defa Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Söndüren-4' ve 'Söndüren-7' römorkörü eşlik yaptı. Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü Limanı'na yanaştı. Savaş gemisi geliş nedeni ilgili bilgi verilmedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
Artık ABD'nin yeni Başkanı Trump
ABD başkanlık seçiminde Donald Trump, delege sayısını 274'e çıkararak 45. Başkan oldu. Rakibi Clinton'ın, Trump'ı arayarak tebrik etti.
09.11.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016
Bulgaristan Başbakanı Borisov istifasını açıkladı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayının kazanamaması üzerine istifasını açıkladı.
14.11.2016
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016