İstanbul İsrail Başkonsolosluğu'nda Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail'in Gazze'de hava saldırılarını protesto yapmak için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu binasına giren 5 şahıs gözaltına alındı.

22 Agustos 2016 - 06:57:42

Çıktı Al

Yorum (0)

Yaklaşık 10 şahıslık bir grup, İsrail'in Gazze'ye yaptığı hava saldırılarını protesto yapmak üzere İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğunun olduğu Levent'te Yapı Kredi Plaza'ya geldi.

Gruptan 5 şahıs, güvenlik görevlilerini geçti konsosluğun olduğu binaya girdi. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, söz konusu olan 5 şahısı gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 şahıs, önce Levent Polis Merkezine, peşinden ise Beşiktaş Araştırma Büro Amirliğine götürüldü. Olayın peşinden ise çevik kuvvet ve özel harekat polislerin de takviye için geldiği konsolosluk binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekiplerin konsolosluk ve civarında güvenlik önlemleri devam ediyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dernek Danışmanlığı Nasıl Yapılır?
Dernek Danışmanlığı Nasıl Yapılır?
20.11.2022
İstanbul'da Elektrik Kesintisi Ne Zaman Olacak?
İstanbul' Anadolu yakasında bugün 10 ilçede elektrik kesintisi olacak.
25.08.2016
İstanbul Korkutan Uyarı! Acaba Marmara Depremi mi Olacak ?
Yıllardır konuşulan Marmara depremi yeniden gündeme geldi. Marmara fay hatlarının deprem potansiyeli Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde konuşuldu. Acaba Marmara’da deprem mi olacak?
09.11.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
Bayram Öncesi Memur ve Emekliye Müjde
Kurban Bayramına 2 hafta kalan devlet memurları, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşların erken yatırılması gündeme geldi.
23.08.2016
5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.
06.10.2016