TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.

11 Eylül 2016 - 06:08:35

Çıktı Al

Yorum (0)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Kurban Bayramı' insanlığın barış ve huzur hedefleyen, temeli vahdet olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan İslam dini en müstesna günlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını söyleyen Kahraman, şunları söyledi:

Engin tarihimizin ruh köküne bağlı; inançlı, dinç ve dinamik nüfusumuzla ve büyük devlet tecrübemizle kendisine yönelen her türlü şer planını boşa çıkartan milletimiz, Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz bu günlerde de bütün dünyaya örnek olacak bir birlik ve dayanışma atmosferi içinde, umutlarını canlı tutarak yarınlara yürümektedir.

Ülkemiz bizim için çok değerlidir. El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir.

Devletimizi yıkma girişimleri ve ülkemizi kuşatma çabaları, sahip olduğumuz güzelliklerin daha iyi idrak edilmesine vesile olmaktadır.

Kesilen kurbanlar Allah tarafından kabul olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Kahraman, "Yurt içinde ve yurt dışında halkımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam alemin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı'nın başta kültür coğrafyamızda yaşayanlar olmak üzere, tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, en samimi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Trendyol’un 2020’de istihdam etkisi 1,1 milyon kişi
Trendyol’un 2020’de istihdam etkisi 1,1 milyon kişi
19.01.2021
Cezaevinden Çıktı Öyle Bir Şey Yaptı ki...
Karaman'da 40 yaşında Erdal Ersoy, boşanma aşamasında eşi 39 yaşında Nazife Ersoy'u tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermiş oldu.
26.08.2016
Avcılar'da 28 Araç Ateşe Verilerek Yakıldı
Gümüş pala Mahallesi Atelye ve Kısmet sokakta yüzleri maskeli, kimliği belirsiz şahıslar tarafından 28 araba ateşe verildi.
11.09.2016
Liderler Bayram Sonrası Bir Araya Gelecek
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki gün bir araya gelinmiş olacak.
16.09.2016
Yazar Aylin Akça Kimdir?
Yazar Aylin Akça Kimdir?
07.08.2023
Kerem Aygün Koleji
Kerem Aygün Koleji
14.12.2022