Emre Nakkaş Kimdir?
Emre Nakkaş 27 yaşında, İstanbul doğumlu genç bir girişimcidir.

23 Mart 2023 - 16:58:51

Çıktı Al

Yorum (0)

 
 
2018 yılında İstanbul Nişantaşı’nda çıkmış olduğu bu yolculukta, modanın adı olmak için kumaş sektörüne emin adımlar attı. Gelinlik, abiye el işi ve Hint işi kumaş sektöründe artık bende varım dedi.
Nişantaşı’nda BETEKS International White adında mağazasını açtığı andan itibaren ünlü modacıların uğrak yeri olmaya başladı.
Kumaş tasarımları ile birçok ilke imza attı. İşini aşkla yapması ve kumaşı sanata çevirmesi ile birçok ödüle layık görüldü.
 
Emre Nakkaş başarıların adamı olmaya devam edecekti. Farklı tarz ve farklı kumaş üretiminde adından sıkça söz ettiriyordu. Dünyaya açılması artık an meselesiydi ve adının Türkiye sınırları dışına çıkması, global bir marka olma yoluna girmesini sağladı.
Genç girişimci, BETEKS International White firması ile Türkiye ve Avrupa’ya bayilikler vermek için Ar-Ge çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini de açıkladı.
 
Kendisi, Kumaşta modanın adı olmak için gece gündüz çalışarak başarılarının devamını getireceğini ve Nişantaşı’nda boy göstermeye devam edeceğini belirtti. Ulusal ve yerel basındaki haberleriyle, modanın adı Emre Nakkaş’tan övgü dolu sözler ile bahsediyorlar.
 
“Moda Emre Nakkaş, kumaşa hayat verir.”
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Adana’da 1 Polis Şehit Oldu!
Adana’da PKK yandaşlarının yaptığı eylemde açılan ateşle ağır yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.
06.11.2016
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Deprem
Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdürü ve amirlerin de olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 95 polis görevden uzaklaştırıldı.
22.08.2016
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.
09.11.2016
FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.
11.09.2016
İstanbullular Bu Sabah Büyük Bir Gürültüyle Uyandı
Kısa Bir Zaman Evvel boşaltılan bina, sabaha Büyük Bir Gürültüyle çöktü ve yoldan geçen bir şahıs hafif yaralandı.
22.09.2016