Kerem Aygün Koleji
Kerem Aygün Koleji

14 Aralik 2022 - 20:06:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Ankara’da En İyi Kolejler Arasında Olmaya Devam Ediyor!
En iyi Ankara kolejleri arasında yer alan Kerem Aygün, bölgenin eğitim ihtiyacını karşılayan kurumların başında gelmektedir. Kerem Aygün Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi düzeyinde eğitim veremektedir. Bu sayede Kerem Aygün öğrencileri akademik kadroya alıştıkları okulda uzun süre eğitimlerine devam edebiliyorlar. Ayrıca diğer okullara göre daha fazla materyal ve akademik kadroya sahip olan Kerem Aygün Koleji, öğrenciler için büyük avantaj sağlamaktadır. Artık sık sık İngilizce eğitimi ile de adını duyuran Kerem Aygün Koleji, öğrencilere sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de birçok katkı sağlamaktadır.
Ankara'da eğitim-öğretim faaliyetleri konusunda dünya standartlarını öğrenciler ile buluşturan Kerem Aygün Koleji’nin başarısı her geçen gün artıyor. Ankara özel okullar, her seviyeden öğrenciye eğitim imkanı sunar. Ayrıca Ankara kolejleri söz konusu olduğunda ailelerin özel okul tercihlerini yerleşim bölgesine yakınlık gibi kriterler çok az etkilerken, öğrenciler daha çok sıralamada üst sıralarda yer alan Ankara kolejleri tercih etmektedir. Ankara kolejlerinin çeşitliliği Ankara özel okul araştırması yapanların karar vermesini zorlaştırıyor.
Ankara kolejleri arasında en iyi kolejlerden biri olmayı etkileyen bazı koşullar var. Bu koşullar arasında öğretim kadrosu, okulun tarihçesi, eğitim yöntem ve teknikleri, eğitim tecrübesi, uzmanlık alanları, yabancı dil eğitiminin kalitesi, LGS tercih sıralaması, üniversiteye yerleştirme sayısı, öğrencilerin ders başarısı ve okulda sunulan imkanlar gibi faktörler yer almaktadır. Bu faktörlerin etkili bir şekilde bulunduğu Kerem Aygün Koleji günden güne üst sıralara yükseliyor.
 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Terzi Ayhan Kimdir?
Terzi Ayhan Kimdir?
31.03.2023
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Deprem Bölgelerinde Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor
10.03.2023
Mardin'de Kaymakalık Binasında patlama meydana geldi
Mardin'in Derik İlçesi’nde öğle saatlerinde Kaymakamlık binasında büyük bir patlama meydana geldi.
10.11.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.
06.10.2016
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
09.12.2022