Şişli'de erkek cesedi bulundu!
İstanbul'un Şişli semtinde yol kenarında yatan bir kişi bulundu. Polisin gelmesiyle yapılan araştırmada yerdeki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

08 Ekim 2016 - 05:44:11

Çıktı Al

Yorum (0)

Sabah saatlerinde Şişli Piyalepaşa Bulvarı yol kenarında hareketsiz şekilde yatan bir kişi görüldü. Bölgeye gelen polis tarafından yapılan araştırmada hareketsiz yatan kişinin öldüğü anlaşıldı.

KİMLİK ÇIKMADI

Hayatını kaybeden kişinin üzerinden bir kimlik çıkmazken kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıpa gönderildi.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
'Bylock' Soruşturmasında 32 Şahıs Daha Tutuklandı
Sosyal medyada FETÖ'nün 15 Temmuz'da darbe girişimi propagandası yaptıkları ve kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandıkları tespiti yapılan şahıslara yönelik 23 ilde yapılan operasyon kapsamında adliyeye gönderildi 41 şahıstan 32'si tutuklandı.
11.09.2016
O Belediye Başkanı'da FETÖ'cü Çıktı Şimdi İse Cezaevinde
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Giresun'un Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Savaş Akar çeşme çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
26.08.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
İstanbul İsrail Başkonsolosluğu'nda Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail'in Gazze'de hava saldırılarını protesto yapmak için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu binasına giren 5 şahıs gözaltına alındı.
22.08.2016
Başbakan Yıldırım, Milletvekillerini O Bölgeye Gönderiyor
Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te yapılan PKK saldırısı peşinden İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı.
21.08.2016
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016