Afyonkarahisar'ın tarafsız haber sitesi Haberler Afyon
Afyonkarahisar'ın tarafsız haber sitesi Haberler Afyon

02 Kasim 2022 - 12:11:51

Çıktı Al

Yorum (0)

Afyonkarahisar'daki gelişmeleri en hızlı, tarafsız ve yorumsuz bir şekilde aktaran Afyon Haber sitesi Haberler Afyon iki yıldır yayın hayatını sürdürüyor.
Afyonkarahisar'ın en çok takip edilen haber sitesi olan www.haberlerafyon.com her gün binlerce okuyucuya tarafsız haberlerini aktarıyor. Afyonkarahisar ve ilçeleri başta olmak üzere, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir'de yaşanan gelişmeleri de bağımsız bir şekilde yayınlıyor. Şu anda Afyonkarahisar yerelinde en hızlı, tarafsız ve bağımsız bir şekilde yayın hayatını sürdüren Afyon Haber sitesi Haberler Afyon 2020 yılında kuruldu.
Afyon Son Dakika Haberleri, gündem haberleri ve bölge haberleri için Haberler Afyon'u takip edebilirsiniz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Edebiyat Çırağı
Edebiyat Çırağı
11.03.2017
Bayram Öncesi Memur ve Emekliye Müjde
Kurban Bayramına 2 hafta kalan devlet memurları, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşların erken yatırılması gündeme geldi.
23.08.2016
İnternet erişim engellendi!
İnternete girmekte büyük zorluk yaşanıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp, instagram ve Youtube kanallarına erişimler kısıtlandı.
04.11.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
28.02.2023