Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.

09 Kasim 2016 - 10:19:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Brexit oluşumunun ve ABD’de Trump’ın başkan seçilmesinin tüm dünyada değişikliğe sebep olacağını söyleyerek, “İnşallah bu değişimin Türkiye’ye yararına olacağını da göreceğiz” dedi.

16. MÜSİAD EXPO’nun açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD’ın çağı yakalama adına Türkiye’nin yer altı ve üstü tüm kaynaklarının tümüyle seferber edilmesi yönünde projesi olduğunu dile getirerek, “MÜSİAD bir başarı hikayesidir. Bugün amaç, temel esaslarda hasıl olmuş, yola çıkma başarısı sağlanmıştır. Bu amaçlar için aynı bilinçle 24 yıl önce yola çıkan bu ülkenin evlatlarından Allah razı olsun” diye konuştu.

MÜSİAD üyelerine “Sizler bizim yol ve dava arkadaşlarımızsınız” ifadeleriyle konuşan Zeybekci, “Sizlerle tüm dünyada ülke ülke, Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya kazan biz kepçe, kapı kapı dolaşarak Türkiye’mizi dünyanın etken ekonomilerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"
11.04.2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
28.02.2023
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
09.12.2022