İnternet erişim engellendi!
İnternete girmekte büyük zorluk yaşanıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp, instagram ve Youtube kanallarına erişimler kısıtlandı.

04 Kasim 2016 - 04:59:28

Çıktı Al

Yorum (0)

Turkcell ve Türk Telekom hattı olanlar internete girmekte büyük zorluk yaşamaktalar. Türk Telekom'dan konuyla ilgili kimseye ulaşılamazken Turkcell'den alınan bilgiye göre Turkcell'in Facebook, Twitter ve Youtube kanallarına erişimin kısıtlandığı, sebebinin bilinmediği bilgisi alındı. 

Kısıtlamanın HDP'li vekillerin gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada PKK propogandasını engellemek olduğu belirtilmekte.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Korsan Servislerine Aman Dikkat
TESK Genel Başkanı Palandöken:"Kesinlikle korsan ve personel olmayan servis aracında uzak olmalı.
13.09.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
Bomba atmaya çalışan çocuğun elinde patladı!
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı bomba 16 yaşındaki bir çocuğun eli patladı.
07.11.2016
Didem Arslan Yılmaz: Hangi Kanala Geliyor?
Habertürk’ten ayrıldı ve daha sonra CNN Türk ekranlarında Türkiye’nin Gündemi isimli program sunmaya başladı Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’e tekrar dan geri döndüğünü açıkladı.
09.09.2016