Arabistan'da bir prense kırbaç cezası!
Cezaevinde yatan bir prense, mahkeme tarafından verilen son kararın ardından kırbaçlanma cezası verildi.

02 Kasim 2016 - 07:41:44

Çıktı Al

Yorum (0)

Geçtiğimiz ay içerisinde Suud ailesinden biri olan Türki bin Suud el Kebir’in kasıtlı bir şekilde adam öldürmek suçu dolayısıyla idam edilmesinde sonra bu sefer ise bir prensin, hapishanede kırbaçlanarak cezalandırıldığı belirlendi.

Bilgilere göre, bir prens Cidde’de bulunan bir cezaevi içerisinde mahkemenin vermiş olduğu son karar sonrasında kırbaçlandı. Mahkeme kararıyla kırbaçlanan prensin ismine de, ne suçu işlediğine dair bir bilgi de verilmedi.

Kırbaçlanan prensin, ne suç işlediği de herkes tarafından merak ediliyor.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Tarihi Barış Anlaşması İmzalandı 52 Senelik Savaş Sona Erdi
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kolombiya Hükümeti arasında 52 sene sonra savaş sona erdiren "tarihi" nitelikte bir barış anlaşması Küba'da yapıldı.
25.08.2016
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
İran Öyle Bir Şey Söyledi ki...
İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, ülkenin batısında Hemedan üssü Rus uçakların kullanımına açılması gizli kalması gerektiğini ancak Moskova'nın buna uymadığını açıkladı.
22.08.2016
İran O Sessizliğini Bozdu Ve...
Türkiye' sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı için ilk resmi açıklama yapan Tahran yönetimi, operasyon Şam rejimiyle koordineli yürütülmesini istedi.
26.08.2016
Japonya'da Korkutan Deprem Meydana Geldi
Japonya' doğu sahilinde 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
21.09.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016