İstanbul Emniyeti’nde 125 polis hakkında gözaltı kararı
'Çözülme 2' ismi verilen operasyonda sabahın erken saatlerinde gözaltı işlemleri başlatıldı.

11 Ekim 2016 - 04:19:14

Çıktı Al

Yorum (0)

‘Çözülme 2’ ismi verilen operasyonda, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 30’u komiser yardımcısı 125 personel hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, ByLock programını kullandığı iddia edilen emniyet personeline yönelik operasyonda gözaltı kararları verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, karar doğrultusunda İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 30’u komiser yardımcı olmak üzere 125 personeli yakalamak için çalışma başlatıldı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.
11.09.2016
İstanbul Adliyesinde Dev Fetö Operasyonu
Çağlayan' İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyesinde görev yapan 87 şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıcana 23 ilde adliye operasyonları yapılıyor.
30.09.2016
Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılında anılıyor
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet büyükleri katıldı.
10.11.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
Cezaevinden Çıktı Öyle Bir Şey Yaptı ki...
Karaman'da 40 yaşında Erdal Ersoy, boşanma aşamasında eşi 39 yaşında Nazife Ersoy'u tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermiş oldu.
26.08.2016
Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.
10.10.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ