Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.

10 Ekim 2016 - 04:21:01

Çıktı Al

Yorum (0)

10 Ekim Ankara Katliamı’nın 1. yıldönümü için Ankara Tren Garı önünde düzenlenecek anma öncesi Ankara Polisi yürüyüş yollarına barikat kurdu. Polis, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermezken, tepki göstererek yürüyüşte bulunanlara gazla saldırdı.

Sadece katliamda yaşamını yitirenlerin ailelerinin alana alınacağını bildiren emniyet görevlileri ile katliam anmasına katılmak isteyenler arasında tartışma çıktı.

100’den fazla insanın yaşamını yitirmesine neden olan saldırılar, Cumhuriyet tarihinin en büyük bombalı saldırısı olarak bilinmektedir. Saldırının hedefinde, ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ vardı. Saldırının ardından da yaralılara müdahale etmek isteyenlere polis gazla karşılık vermişti.

Diğer yandan Bursa'da da anmaya izin verilmedi. 29 kişi gözaltına alındı. 

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
'Bylock' Soruşturmasında 32 Şahıs Daha Tutuklandı
Sosyal medyada FETÖ'nün 15 Temmuz'da darbe girişimi propagandası yaptıkları ve kriptolu iletişim programı "ByLock"u kullandıkları tespiti yapılan şahıslara yönelik 23 ilde yapılan operasyon kapsamında adliyeye gönderildi 41 şahıstan 32'si tutuklandı.
11.09.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
Antalya Kepez Halı Yıkama Firması
28.04.2023
İstanbul İzmir Arası Kaç Saat Olacak?
İstanbul ile İzmir arasında ulaşım 9 saatten 3.5 saate inmiş olacak.
16.09.2016
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016