Ələmdar Manafov : Aşk' adlı son single ile büyük başarı yakaladı.
Aşk adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Ələmdar Manafov, yeni şarkısı için kolları sıvadı.

16 Ocak 2023 - 12:47:15

Çıktı Al

Yorum (0)


Ələmdar Manafov, hit şarkıların bestecisi Ersay Üner'in kapısını çalmış. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelme konusunda ikna etmeye başaran Azerbaycanlı şarkıcı Ələmdar Manafovseçimini doğru yaptığını Ersay üner ile çalışmak çok istediğini belirtti. İzmir, Antalya, Kıbrıs, başta olmak üzere haftanın 5-6 günü konserler veren Ələmdar Manafov, Üner'den alacağı şarkının altyapısı için önümüzdeki günlerde stüdyoya buluşacaklarını belirtti.
Üner gibi değerli bir müzik adamı ile çalışacağı için sabırsızlandığını belirten Ələmdar Manafov, "Yeni şarkımı müzikseverlerle paylaşmaya çok az kaldı. Çok heyecanlıyım. Ersay'la çalışmak benim için gurur verici olacak. Müzikseverler şarkıya bayılacak" dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Diyarbakır'da Hangi Mahalleye Sokağa Çıkma Yasağı Geldi
Hani, Lice ve Kocaköy ilçesine bağlı 13 mahalleye yasak geldi nedeni ise, PKK'ya yapılacak operasyon. Operasyonda üst düzey PKK yöneticilerin olduğu bölgelere asker ve özel harekat girmiş olacak, uçaksavar mevzileri ise vurulacak.
09.09.2016
13 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi
İstanbul'da 9 ilçenin bazı mahallelerine 13 Kasım Pazar günü elektrik verilemeyecek.
11.11.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016
Şırnak'ta Patlama! 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Şırnak Gündoğdu Mahallesinde meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk yaralandı.
05.11.2016
İstanbul'da elektrik kesintisi olacak
İstanbul'un 9 ilçesinin bazı mahallelerine 7 Kasım Pazartesi günü elektrik verilemeyecek.
05.11.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016