İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.

06 Ekim 2016 - 07:08:59

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emni̇yet Müdürlüğü, 9-13 Ekim arasında gerçekleştirilecek "23. Dünya Enerji Kongresi" etkinliği sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalara göre, emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim Perşembe günü saat 06.00'dan, 13 Ekim Perşembe gününe kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:
  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
  • Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Halaskargazi Caddesi'ne verilecek.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Alternatif olarak, akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Gaziantep Saldırısı Sonrası Türkiye?ye Kritik Ziyaret!
Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonrası kritik bir ziyaret yapmış olacak. Irak Kürt Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani yarın Türkiye'ye geliyor.
22.08.2016
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
Cemeks Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir?
26.03.2024
Sapık fırıncıyı linç istediler!
İki erkek çocuğa tecavüz ettiği fırıncıyı mahalle sakinleri darp edip sonra benzin dökerek yakmak istediler. Ancak polis sapık fırıncıyı mahalle sakinlerinden kurtardı.
05.11.2016
Sanal Kumar Operasyonunda Rekor Tutuklama Yapıldı
İstanbul polisi 1 Eylül’de, yasa dışı bahis organizasyon soruşturmasında 57 şahıs göz altına alındı.
09.09.2016
Caterin firmaları nasıl çalışır ?
Caterin firmaları nasıl çalışır ?
28.02.2023
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
Lise Diploması İle Yurtdışında Üniversite
22.09.2022