Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.

06 Ekim 2016 - 03:04:38

Çıktı Al

Yorum (0)

Meteoroloji’den alınan hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları Batı taraflarda 4 ile 7 derece arasında azalacak. Diğer kesimlerde ise pek bir değişiklik olmayacak. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı kesimlerinde ise hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyıları, Marmara’nın güney ve doğusu, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Manisa, Çankırı, Kütahya ve Isparta bölgeleri ile Burdur’un doğusu ve Antalya’nın iç kesinlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü olması bekleniyor. Diğer kesimler de ise az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Yağışlar genellikle İstanbul’un Avrupa yakası ile Tekirdağ çevresinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzey ve güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerinden ise hafif ve ara ara orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere illerimizde hava durumları şöyle; Ankara 26 derece parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise kuzey kesimlerinde sağanak yağışlı olacak. İstanbul 21 derece parçalı ve hava çok bulutlu olacak. Akşam saatlerine kadar ise aralıklı olarak sağanak yağışlı olacak. İzmir 25 derece parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Adana 31 derece az bulutlu ve hava açık olacak. Antalya 31 derece parçalı bulutlu, akşam saatlerinde ise iç kesimler yer yer sağanak yağışlı olacak. Samsun 25 derece parçalı bulutlu. Trabzon 24 derece parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı olarak sağanak yağışlı olması bekleniyor. Erzurum 22 derece az bulutlu ve hava açık olacak. Diyarbakır 31 derece az bulutlu ve havanın açık olması bekleniyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.
22.08.2016
Adana’da 1 Polis Şehit Oldu!
Adana’da PKK yandaşlarının yaptığı eylemde açılan ateşle ağır yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.
06.11.2016
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
Faizler İndi, Kredi Başvuruları Ne Kadar Arttı?
Bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesi hemen peşinden konut kredisi başvuru sayısı da hızla artmış oldu. konut kredisi başvuru sayısı faiz indirimi yapılmasıyla birlikte 5 kat artmış oldu.
19.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişim sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret yaptı.
21.08.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ