Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.

16 Eylül 2016 - 10:28:02

Çıktı Al

Yorum (0)

Bratislava'da olacak zirve hemen çözüm çıkması beklenmemesi olduğunu söyleyen Merkel, Bugün burada Bratislava ajandasını tartışmış olacağız. Umarım anlaşma sağlarız.

Bir zirvede Avrupa'nın sorunlarına çözüm olması beklenmemeli. Biz kritik bir durumda bulunuyoruz.

Amaç, eylemlerle iç ve dış güvenlik, terörle mücadele, savunma, ekonomik olarak büyümek ve işsizlik konularında daha iyi olabilmek.

Dijital ajanda ve dijital pazarın Avrupa'da gençlere bir şans verildiğini düşünüyorum. Tabi ki AB'nin dış sınırlarının korunması ve göç sebeplerin ortadan kaldırılması konusun da önümüzdeki ayda gündeme gelmiş olacak. Mart 2017'ye kadar bu yerlerde ilerleme kaydedeceğimize inanıyorum. 

Bratislava zirvesi, birlikte hareket yapma ve Avrupa'da mevcut olan sorunları beraber çözme konusunda ortak irade göstereceğini tahmin ediyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
ABD'nin yeni başkanı Trump, Gülen’i iade edecek mi ?
ABD'nin yeni başkanı Trump Fethullah Gülen'i iade edecek mi?
09.11.2016
Fırat Kalkanı'nda 80. günde neler oldu
Fırat Kalkanı Harekatında dün DEAŞ'a ait 52, PKK/PYD'ye ait 13 hedef vuruldu.
11.11.2016
Frankfurt Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı
Frankfurt havalimanın bir kısmı, bir şahısın arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçip ve insanların içine girmesi sebebiyle boşaltıldı...
31.08.2016
Japonya'da Korkutan Deprem Meydana Geldi
Japonya' doğu sahilinde 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
21.09.2016
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
O Ülkede Ne Yasaklandı?
Kuzey Kore'de, Devlet Başkanı Kim Jong-un hakkında şaka yapmak artık yasaklandı. Ülkede totaliter rejim hakkında yorum ve espri de bundan sonra yasak.
09.09.2016