Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında Terör ve DAEŞ'le mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamaları yeni adımların sinyali olarak da yorumlanmış oldu.

11 Eylül 2016 - 04:56:04

Çıktı Al

Yorum (0)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı mesajında Terör mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hem Terör destek veren belediyelere kayyum atanması hem de operasyonlarda ağır kayıplar verilen DAEŞ ile ilgili 'Terörü bitirme kararlılığı'nı vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinde şunları söyledi:

DAEŞ'İ BİTİRMEK BOYNUMUZUN BORCU; HEM ÜLKEMİZDE HEM SURİYE'DE

DAEŞ denilen örgütü hem Suriye'de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek milletimize karşı boynumuzun borcudur.

Fırat Kalkanı Harekatı bunun ilk adımıdır. Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz.

DAEŞ'E TOPYEKÜN OPERASYON SİNYALİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan' DAEŞ'ye yönelik hava saldırısı ile 20 terörist tesirsiz hale getirilmesini takiben yaptığı açıklama önümüzdeki süreçte bu örgüte yönelik süpürme harekatın ötesinde daha kararlı, etkili ve bitirmeye yönelik operasyon olabileceğin sinyali olarak yorumlamış oldu.

PKK'YI DA AYNI SON BEKLİYOR

Güvenlik güçlerimiz ve bölgede kardeşlerimizle el ele vererek, Türkiye'yi PKK belasından kurtarmakta kararlıyız.

FETÖ gibi PKK'nın da milletimizin dirayeti, devletimizin gücü karşısında direnme şansı yoktur. PKK'nın Suriye'de kolu olan PYD-YPG'yi de aynı akıbet bekliyor.

Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun, yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bağcılar Kabataş Tramvay Seferleri Normale Döndü
İstanbul Güngören'de tranvay frenlerinde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı raydan çıktı duran tramvay seferleri,gerekli bakım çalışması peşinden tekrar dan aktif durumda.
23.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
35 ilde FETÖ operasyonu !
İstanbul merkezli 35 ilde FET֒ye yönelik başlatılan operasyonda 166 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.
07.10.2016
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
O Soruşturmada 38 Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Antalya Milletvekili Baykal ve bazı eski MHP'li milletvekillerine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturmada 38 şahıs tutuklandı.
23.08.2016
O İlimizde Patlama Meydana Geldi
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde zırhlı polis aracın geçiş esnasında yola döşenen EYP patlatıldı.
21.08.2016