Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.

26 Agustos 2016 - 13:03:29

Çıktı Al

Yorum (0)

Hatay'ın Yayla dağ ilçesinde yolcu taşıyan minibüs direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlanması neticesinde aralarında çocukların da olduğu çok sayıda yolcu ise yaşamını yitirdi. UÇURUMA YUVARLANDI Saat 11.00 sıralarında Yayla dağ ilçesinde Antakya'ya yolcu taşıyan bir minibüs, ilçeye bağlı Şen köy mahallesi mevkiinde ön tekerliğinin patlaması neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce karşı şeride geçti daha sonra ise uçuruma yuvarlandı. 8 ŞAHIS YAŞAMINI YİTİRDİ Yaklaşık 30 metre uçuruma yuvarlandı minibüste aralarında çocukların da bulunduğu 8 şahıs yaşamını yitirdi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.
11.09.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
PKK'ya Büyük Darbe Yapıldı
Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine hava harekatı yapılarak 29 PKK'lı tesirsiz hale getirildi.
11.09.2016
Uyarı tabelası olmayan yerlerde kesilen ceza iptal edildi
CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, uyarı tabelası olmayan bir yolda radar cezası gelince mahkemeye başvurdu ve mahkeme haklı bulunca cezası iptal edildi.
08.11.2016
İstanbul İzmir Arası Kaç Saat Olacak?
İstanbul ile İzmir arasında ulaşım 9 saatten 3.5 saate inmiş olacak.
16.09.2016
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022