Hainlere Asla Geçit Vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cizre'de PKK saldırısını ilişkin, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum' dedi.

26 Agustos 2016 - 10:57:49

Çıktı Al

Yorum (0)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. Erdoğan, "Ülkemizin huzuruna kastedenlere asla geçit vermeyeceğiz dedi. Türkiye' sınırlar içinde ve dışında PKK örgütleriyle yoğun bir mücadele ettiğimiz bir dönemde meydana gelen bu saldırı, ülke ve millet olarak kararlılığımızı daha da artmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Cizre halkından yüz bulamayan PKK örgütü bu tür saldırılarla varlık göstermeye çalışıyor. Ülkemizin huzuruna kastedenlere asla geçit vermeyeceğiz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.
06.10.2016
13 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi
İstanbul'da 9 ilçenin bazı mahallelerine 13 Kasım Pazar günü elektrik verilemeyecek.
11.11.2016
Liderler Zirvesinden Ne Karar Verildi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.Zirve toplantısı 3 saat sürdü.
22.08.2016
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
Bitlo CEO’su Mustafa Alpay’ın Hayatı ve Yaptıkları
24.11.2022
Nahçıvan'da Tıp Okumak
Nahçıvan'da Tıp Okumak
05.10.2022
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016