PKK'lılar O Bölgeye Saldırdı
Van'ın merkez İpek yolu ilçesi'ne bağlı Şerefiye Mahallesi'nde olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi'nin olduğu bölgeye PKK'lılar tarafından havan topu atıldı. Havan mermilerin boş yere düşmesi sebebiyle bir vatandaşa ait araba ise zarar gördü.

25 Agustos 2016 - 09:19:55

Çıktı Al

Yorum (0)

Olay, gece saat 01.30 saralarında oldu. PKK'lılar tarafından peş peşe atılan havan mermileri, Şerefiye Mahallesi'nde olan ve bir birlerine yakın olan Subay Gazinosu, Askerlik Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Misafirhanesi olduğu bölgede boş bir yere düştü. Meydana gelen patlamada can kaybı ve yaralanma olmadı park halinde bir şahısa ait araba ise hasar oluştu. Havanlı saldırı yapıldıktan sonra gecenin karanlığında kaçan PKK'lılar tesirsiz hale getirilmesi için gece boyunca mahalle çevresinde operasyon düzenlendi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
06.10.2023
Askerlik yoklaması e-devletten yapılabilecek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik yoklaması ve sağlık muayenesi gibi askerlik durumu ile ilgili belgelerin alınma gibi işlemlerin e-devletten yapılabileceğini duyurdu. Buna göre askerlik sağlık muayeneleri artık aile hekimliklerinde yapılacak.
02.11.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
Şengün Medya YouTube'da: İş Dünyasına Yenilikçi Bir Bakış!
Şengün Medya YouTube'da: İş Dünyasına Yenilikçi Bir Bakış!
01.08.2023
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
2 PKK'lı Tesirsiz Hale Getirildi
Erzurum'da, PKK'ya yönelik yapılan operasyonda 2 şahıs tesirsiz hale getirildi.
21.08.2016