Onlardan Haber Alınamıyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gün önce kaybolan 8 yaşında Bayram Erol ve 5 yaşında Dursun Kağan Taşçı için yapılan çalışmalardan bir netice alınamadı.

22 Agustos 2016 - 14:21:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Acılı anne Adile Erol, "Çocuğumu çok özledim" dedi. Reşadiye'nin Çermik Mahallesinde oturan Adile ve Ömer Erol çiftin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftin çocukları Dursun Kağan, geçen sene 29 Aralık'ta saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine gelmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerin de katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanamadı.
Ölü veya diri çocuğumuzu istiyoruz
Bayram Erol'un acılı annesi Adile Erol, çocuğunun yaklaşık 9 aydan beri kayıp olduğunu söyledi. Çocukların Kelkit Çayı'nda ve bir çok noktada arandığını ancak bir netice çıkmadığını söyleyen anne Erol, "Bu çocuklar uçmadı ya elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Gören bilen varsa Allah rızası için bize söylesinler. Biz de bir haber bekliyoruz. Bu kadar feryadımızı duysunlar. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor, ağlamadığım bir gün yok. Çocuğumu çok özledim.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul Valisi'nden Önemli Açıklama
İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı için planlanan resepsiyon iptal edildi.
29.08.2016
Cizre'de Bombalı Saldırı Çok Sayıda Ölü Ve Yaralılar Var
Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
26.08.2016
5. Sınıfta Artık Ders Yok
Eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5'inci sınıfta öğrencilere sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilecek.
06.10.2016
Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılında anılıyor
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet büyükleri katıldı.
10.11.2016
O Savcı Ceza Evinde Ölü Bulundu
15 Temmuz darbe girişimin peşinden yapılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşında Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak görüldü.
16.09.2016
Ümran'ın Ağabeyi Yaşamını Yitirdi
Ambülansta bakışlarıyla dünyayı sarsan 5 yaşında Ümran Dakniş'in 10 yaşında ağabeyi Ali, aynı saldırıda yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi.
21.08.2016