Omega-3 tercih ederken dikkat etmemiz gereken durumlar
Ocean Plus omega 3 DHA ve EPA içerir.

21 Agustos 2016 - 12:23:56

Çıktı Al

Yorum (0)

Omega-3 tercih ederken dikkat etmemiz gereken durumlar  Ocean Omega-3 yağ asitleri insan beyin hücrelerinde yüsek oranlarda bulunan EPA ve DHA  aktif maddelerini içerir. Önemli olan balık yağının miligramı değil EPA ve DHA’nın toplam miligramıdır

Özellikle EPA ve DHA  hepsi toplam 1000 mg içeren balık yağı takviyesi kullanılması tercih edilmesi gerekir. Omega-3 için EPA ve DHA oranı belli olan omega-3 takviye kalitesi yüksek trigliserit formunda kapsüller alınması uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir. 
Özellikle Omega-3 yağları hava ile temas edince okside olmakla birlikte ve yapıları bozulur. Bu yüzden soft jel kapsül halinde değil hava sızma olma garantisi olan kapsüller halinde alınmalıdır.  Omega-3’ü balıktan almak istersek mümkün olduğu kadar paketlenmiş endüstriyel gıdalar veya çiftlik balıklarından değil doğal avlanma yoluyla elde edilen (soğuk su) balıkları tercih edilmelidir.
Yanlızca omega-3 içeren EPA ve DHA toplamı 1000 mg olan kapsüllerin tüketimi  tonlarca balık tüketim olarak eşdeğerdir. Bu yüzden günümüzde bir seferde 1000 mg’lık EPA, DHA içeren kapsül alımı daha mantıklıdır. Omega-3’ün faydasını saymakla bitiremeyiz.Ocean Omega-3 Faydaları Omega-3 direk ruhsal sağlık olarak bakıldığında  majör maddeler arasındadır.

Yani Omega-3 yağ ve asitler sinir hücrelerinizi doğal sağlıklı bir hücre zarınızın olmasına olanak tanır. Psikiyatrik rahatsızlıklarda işe yaraması sizleri şaşırtmasın.

Bu yüzden beyin hücresi Ocean Plus omega 3 DHA  ve EPA içerir. Anne göbeğindeki bir bebeğin beyin ve sinir gelişimi için  için omega-3 takviyesi kullanımı elzemdir. Aynı zamanda annenin hamilelikte ve hamilelik sonrası depresyonunu çabuk atlatmasını sağlar. Sağlıklı yaşamanın altın kuralları artasında  en önemli öğelerinden birisi olan omega-3 yağ asitlerinin önemi çok vardır aynı zamanda kilo kontrolü ve kilo verme üzerindeki etkisi oldukça yüksektir.

Ocean Plus omega 3 Kullanan kişiler Bir yandan hiper tansiyon, kalp damar hastalıkları ve diyabet gibi sağlığınızı tehlikeye atacak sorunlarında ortaya çıkan semptomlar en az 1000 mg EPA, DHA  alındığı aldığınız zaman azalmasını gözle görülebilir durumdadır.
Dolayısıyla hem Şişman kilo  problemleri yaşayan kişiler  hem de kalp damar rahatsızlıkları açısından yüksek tansiyon sorunları olan kişiler üzerinde yapılan bir araştırmada hafif egzersiz ile, omega-3 alan kişilerin kilo verdiği ve tansiyon sorunlar olan kişilerde fayda sağlamaktadır. Ürünleri satın alabileceğiniz  edebileceğiniz %100 orijinal ürün   Satın Almış olduğunuz ürünlerde %100 Orjinal Ürün,%100 geri iade garantisi verilmektedir. www.eczaonline.com
 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Dentofficial Diş Kliniği: Estetik Gülüşlerin ve Sağlıklı Dişlerin Adresi
Dentofficial Diş Kliniği: Estetik Gülüşlerin ve Sağlıklı Dişlerin Adresi
26.07.2023
Su Tüketimi Vücut İçin Ne Kadar Önemli ?
Vücutta oluşan zararlı maddelerin atımını sağlamak ve vücut sıvı dengesini koruyabilmek için günde en az 8 – 10 bardak su içilmesi gerekmektedir.
02.11.2016
Kronik Yorgunluğu Nasıl Anlayabiliriz
Uzmanlar, devamlı halsizlik ve uykuya meyil durumlar sıklıkla olduğu zamanlarda kronik yorgunluk ortaya çıkmış oluyor. Peki kronik yorgunluk nedir? Kronik yorgunluğa yakalanma belirtileri nelerdir
29.08.2016
Protez Saç Ne Kadar Süre Kullanılabilir?
Protez Saç Ne Kadar Süre Kullanılabilir?
18.11.2018
Avokado Deyip Geçme Faydası Saymakla Bitmiyor
Avokado yiyen insan hem mutlu hemde genç kala bilmektedir.
20.09.2016
Stres Bağışıklık Sistemini Etkiler Mi?
Türk Dermatoloji Derneği üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir, egzama, sedef, kurdeşen, saç dökülmesi gibi çeşitli deri hastalıkları gelişiminde psikolojik faktörlerin önemli bir etken dedi.
09.09.2016