İçerisinde 960’dan Fazla Zengin Polen Türü Olan Doğal Bal Çeşidi
İçerisinde 960’dan Fazla Zengin Polen Türü Olan Doğal Bal Çeşidi

11 Ocak 2021 - 11:58:30

Çıktı Al

Yorum (0)

Hakiki bal, doğanın bir mucizesi olarak sayısız şifaya da ev sahipliği yapmaktadır. Hakiki bal denildiğinde, yalnızca arıların ürettiği, içinde hiçbir kimyasal ya da şeker gibi ek maddeler olmayan ballar akla gelir. Günümüzde hakiki ve gerçek balları bulmak oldukça zordur. Palivor Çiftliği olarak sizlere sunduğumuz tüm bal çeşitlerimiz organik ve doğaldır. Hakiki bal içinde tatlandırıcı, renklendirici, koruyucu ya da kimyasal hiçbir malzeme bulunmamaktadır. Bu arıların ürettiği ballar anlamına gelmektedir. Gerçek bal; arıların çiçek nektarlarından topladıkları besinleri kovanlarında kendi halinde işlemesi ile üretilen bal çeşitlerinin tamamıdır. Bu ballar şifa deposudur. Bu noktada eğer arı yetişme sürecinde ve beslenme döneminde çiçeklerden nektar toplamasına izin verilmeyebilir. Bu durumda arılara şeker verilir. Bu bal, hakiki bal kapsamında değerlendirilmez. Türkiye, doğal bal ve hakiki bal konusunda en başarılı bal çeşitlerine ev sahipliği yapan bir bal çeşididir. Sahte bal tüketimi sağlık açısından oldukça sakıncalıdır. Doğru yetiştiricilik sayesinde balın doğalını ve en lezzetlisini de sitemiz üzerinden bulmanız mümkün.
Gerçek Bal
Gerçek bal için en doğru adres olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Sitemiz üzerinden gerçek bal çeşitlerine ulaşabilir, hem çocuklarınız hem de kendiniz için en sağlıklı ve lezzetli bal çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden en lezzetli ve doğal çiçek bal çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Kars, Ardahan ve Ağrı Dağı eteklerindeki organik sertifikalı yetiştiricilerden rekolte edilen balları size sunduğumuz doğal çiçek balı içinde zengin polen tür çeşitleri de bulunmaktadır. Baharın ilk çiçekleri ile beraber kısa bir dönemde elde edilir. Palivor Çiftliği üzerinden en doğal çiçek balının lezzetini tadabilirsiniz.
Çiçek Balı
Çiçek balı özellikle çocukların en sevdiği bal çeşitleri arasında yer almaktadır. Çocuklarınıza güvenle verebileceğiniz doğal bal çeşitleri arasında bulunan çiçek balı çeşitlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden bulabileceğiniz bal çeşitlerinin tamamı eğer doğal bal ise vitaminler, enzimler, antioksidan, antimikrobiyal maddeler ve polen içeriğine sahip olduğundan oldukça faydalıdır. Bu özelliği sayesinde balın tüm mucizevi etkilerini ham bal kavanozundan da bulabilirsiniz.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Omega-3 tercih ederken dikkat etmemiz gereken durumlar
Ocean Plus omega 3 DHA ve EPA içerir.
21.08.2016
Aile Hekimlerine Müjdeli Haber Geldi!
Aile hekimleri nöbete gitmedikleri için aldıkları ceza puanları sözleşmenin feshinde etkili olmayacak, hesaplamaya alınmayacak.
17.11.2016
DİKKAT DAĞINIKLIĞI NEDİR
DİKKAT DAĞINIKLIĞI NEDİR
17.02.2017
Aktarlarda Hangi Ürünlerin Satışı Yasaklandı
Sağlık Bakanlığı, tarafından bilinçsiz kullanım şifa vermek yerine damar tıkanıklığına, zehirlenmeye, hatta ölüme bile sebep olan 38 ürün satışı artık yasaklandı.
20.09.2016
Su Tüketimi Vücut İçin Ne Kadar Önemli ?
Vücutta oluşan zararlı maddelerin atımını sağlamak ve vücut sıvı dengesini koruyabilmek için günde en az 8 – 10 bardak su içilmesi gerekmektedir.
02.11.2016
İçerisinde 960’dan Fazla Zengin Polen Türü Olan Doğal Bal Çeşidi
İçerisinde 960’dan Fazla Zengin Polen Türü Olan Doğal Bal Çeşidi
11.01.2021