Diyarbakır'daki O Saldırıda 2 PKK'lı Yakalandı
Diyarbakır'da PKK, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 2 PKK'LI yakalandı.

19 Agustos 2016 - 15:13:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.

Diyarbakır'da 5 polis ve 3 sivilin şehit olduğu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'na bombalı araçla yapılan saldırı ile ilgili 2 PKK'lı yakalanırken, eylemde kullanılan bir araç ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır-Batman karayolu Bismil yol ayrımında, vatandaşların gerek özel araçları gerekse toplu taşıma araçlarıyla yoğun olarak seyahat yaptığı bölgede bulunan Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna yönelik 15 Ağustos'ta 13.10 sıralarında PKK'lılar tarafından bomba yüklü araç ile saldırı yapmıştı. Patlamada 5 polis memuru ile 3 sivilin yaşamını yitirdiği, 7'si polis memuru olmak üzere 37 şahısın da yaralandı, "Yapılan araştırmalarda olaya bizzat iştirak ettiği anlaşılan 2 örgüt mensubu ve eylemde kullanılan 1 araç ele geçirilmiştir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Samsun'da Bir Cinayet Daha İşlendi
Samsun'da, askerden yeni geldi genç, silahlı saldırıya uğradı ve yaşamını yitirdi, 1 şahıs da ağır yaralandı.
21.09.2016
Bursa'da FETÖ için operasyon başlatıldı!
Bursa'da FETÖ'nün kamu görevlilerinin atanmasından sorumlu imamı olan ve Yunanistan'a kaçmak isteyen İdris Ç. bottan düşünce yakalandı. Aralarında bulunan 12 kişininde adliyeye sevk edildi.
11.11.2016
Gaziantep’te Hain Saldırı 30 Şahıs Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirenler sayısı 30'a çıktı.
21.08.2016
Bitlis'te PKK Operasyonu Yapıldı
Bitlis merkez ve ilçeleri olmak üzere yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınan 47 zanlıdan emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi 17'si tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
07.09.2016
Cinnet Geçirdi Önüne Geleni Katletti
Çanakkale'nin Bayram iç İlçesinde, kayın validesi 100 yaşında Zehra Şimşek’i boğazını keserek öldüren 54 yaşında Naciye Şimşek, peşinden başka bir bıçak ile bileklerini keserek intihar etti.
20.09.2016
İzmir'de MLKP Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var
İZMİR'de, terör örgütü MLKP'ye (Marksist Leninist Komünist Parti) yönelik farklı adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.
23.08.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ