PKK O Bölgede Saldırı Yaptı 1 Şehit Var
Hakkari Çukurca Dağbaşı mevkiinde PKK'lılar yaptığı saldırı neticesinde 1 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.

02 Ekim 2016 - 02:40:27

Çıktı Al

Yorum (0)

Çukurca’ sınırın sıfır noktasında Dağbaşı Mevkii’nde askerler operasyon düzenlerken, saat 17.30 da PKK’lılar uzaktan havan atışı ile saldırdı.

PKK'lıların attığı havan mermisinin isabet etmesiyle 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Güvenlik güçleri kaçan PKK’lılar tesirsiz  hale getirmek için bölgede hava destekli operasyon yaptı, yaralı askerler Hakkari Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bölgede operasyon sürüyor.

Tunceli’de bombalı araç alarmı

Tunceli’ Ovacık İlçesi’, PKK’lılar bir araç gasp ettiği haberin alınması üzerine, güvenlik birimleri alarm durumuna geçti.

Özel bir şirkete ait sigara dağıtım aracını akşam saatlerinde Tunceli -Ovacık karayolun Gökmeydanı mevkiinde duran PKK’lılar, araçta bulunan 2 şahısın cep telefonlarını alarak serbest bıraktı, sigara ve elektronik malzeme yüklü aracıda gasp etmiş oldular.

Şirket çalışanları haber verdiği güvenlik güçleri, PKK’lıların gasp ettikleri araca bomba yükleyip eylem yapabileceği ihtimali üzerine alarma geçti.

Tunceli merkez ve tüm ilçeler güvenlik birimleri, PKK'lıların bomba yüklü araçla eylem yapabileceği konusunda uyarıldı. Tunceli Valiliği’nden olayla ilgili yazılı açıklamasında şöyle denildi:

30 Eylül 2016 gün içinde 2 şahısın olduğu araç İlimiz Ovacık İlçesi Gökmeydanı mevkiinde PKK'lılar tarafından durdurulmuştur.

PKK'lılar tarafından şahıslara ait cep telefonları ve araç gasp edilmiş, araçtaki şahıslar bırakılmıştır.

Şahıslarla yapılan ilk görüşmede gasp edilen araçta çok sayıda sigara ve çeşitli elektronik malzemeler bulunduğu anlaşılmıştır.

Olayın öğrenilmesi ertesinde gasp edilen araçla ilgili tüm birimler müteyakkız hale getirilmiş olayla ilgili olarak Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikata başlanmıştır.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cep Telefonu Otomobilin İçinde İnfilak Etti Ve...
Konya’ Beyşehir ilçesinde arabanın koltuğunda unutulan cep telefonu patlaması neticesi çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
13.09.2016
PKK O Bölgede Saldırı Yaptı 1 Şehit Var
Hakkari Çukurca Dağbaşı mevkiinde PKK'lılar yaptığı saldırı neticesinde 1 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.
02.10.2016
Göçmenlerin Hayali Yine Suya Düştü
İzmir'in Dikili ilçesinde yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek için 3'ü çocuk olmak üzere 38 sığınmacı yakalandı.
11.09.2016
Çorum'da Deprem Meydana Geldi
Çorum İskilip ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
02.11.2016
Gaziantep’te Hain Saldırı 30 Şahıs Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirenler sayısı 30'a çıktı.
21.08.2016
O Bölgede Terör Saldırısı
Hakkari' Çukurca ilçesi 25 Eylül'de yapılan bombalı PKK saldırısında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in (36), Muğla'nın Fethiye ilçesinde evinde büyük üzüntü ve acı yaşandı.
29.09.2016