Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi

07 Agustos 2023 - 15:02:27

Çıktı Al

Yorum (0)

Günün stresini ve yorgunluğunu geride bırakmak, bedeninizi ve zihninizin tazelendiğini hissetmek için Beylikdüzü ilçesinin en özel köşelerinden birine konumlanmış Beylikdüzü As Spa Merkezi, kendinizi şımartmanın ve rahatlamanın en nefis yolu olarak sizi bekliyor. Modern yaşamın getirdiği koşturmaca içinde kaybolan herkes için bu spa merkezi, masaj salonu, havuz, sauna, buhar odası ve hamam gibi bir dizi ayrıcalıklı hizmet sunarak adeta bir vaha gibi geliyor.

As Spa Merkezi'nin içeri adım attığınız anda sizi saran huzurlu atmosferi, sıcak ve samimi personeli ile birleşerek, gerçek bir kaçış sunuyor. Profesyonel masörlerin uyguladığı özel masajlar, günün yorgunluğunu adeta avucunuzun içine alıp götürüyor. Vücudunuzun her bir noktasında hissedilen hafif dokunuşlar, kaslarınızı rahatlatmanın yanı sıra zihninizi de arındırıyor.
Spa merkezinin ayrıcalıklarından biri olan geniş ve ferah havuzu, suyun kollarında dinginliği yakalamak isteyenleri bekliyor. Beylikdüzü sauna ve buhar odası ise vücudunuzu toksinlerden arındırmanın ve derinlemesine temizlemenin etkili yöntemleri olarak öne çıkıyor. Geleneksel Türk hamamı ise hem bedeni hem de ruhu arındırmanın yüzyıllardır süregelen bir yolunu sunuyor.
As Spa Merkezi, konforlu ve modern tasarımı ile de dikkat çekiyor. Doğal ışığın rahatlatıcı etkisi, iç mekanı aydınlatırken sizi dinginliğe davet ediyor. İhtiyaçlarınıza özel tasarlanmış özel odalar, kişisel rahatlamanızı en üst düzeye çıkarmak için ideal bir alan sunuyor.
Beylikdüzü'nde eşsiz bir kaçamak yaşamak isteyenler için As Spa Merkezi, tüm bu özellikleriyle adeta bir vaha gibi parlıyor. Modern yaşamın karmaşasından uzaklaşıp kusursuz bir rahatlama deneyimi yaşamak isteyenler için As Spa Merkezi, unutulmaz anlar sunmaya hazır. Siz de bedeninizi şımartmak, zihninizi dinlendirmek ve ruhunuzu yenilemek için bu özel adrese bir adım atmayı ihmal etmeyin.
 
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Avcılar'da 28 Araç Ateşe Verilerek Yakıldı
Gümüş pala Mahallesi Atelye ve Kısmet sokakta yüzleri maskeli, kimliği belirsiz şahıslar tarafından 28 araba ateşe verildi.
11.09.2016
Çukurca’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi!
Kuzey Irak ve Çukurca’da düzenlenen hava saldırısında üç terörist öldürüldü.
06.10.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
FETÖ, PKK ve DEAŞ bağlantılı 370 dernek mühürlendi
Terör operasyonu kapsamında FETÖ, PKK ve DEAŞ bağlantılı 370 dernek mühürlendi..
11.11.2016
Cizre'de Bombalı Saldırı Çok Sayıda Ölü Ve Yaralılar Var
Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
26.08.2016
Hakkari’de patlama meydana geldi! 1 ölü var
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde boş alandaki bir cismin patlaması sonucu yaralanan 11 yaşındaki Umut Ayvalık yaşamını kaybetti.
11.10.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ