Enes Ünal'ın yeni takımı belli oldu
Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak transferi hakkında açıklamalar yaptı

22 Temmuz 2016 - 20:21:17

Çıktı Al

Yorum (0)

Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak, Enes'in yeni sezonda forma giyeceği takımın %90 ihtimalle Twente olacağını ifade etti.
Son günlerde Manchester City'nin yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın, Enes Ünal'ı Çin'de gerçekleştirilecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası kadrosuna almadığı yönünde çıkan haberlerin detaylarına değinen Altıparmak, normalde Enes'in Manchester City ile kampa gideceğini ama bu durumun öncesinde Twente ile Manchester City'nin görüşmeye başladığını dile getirdi.Hürriyet'in haberine göre; Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ile beraber oturulup konuşulduğunu söyleyen Batur Altıparmak, Enes'in de Manchester City yetkililerine Twente'ye gitmek istediğini açıkladığini ifade etti. Batur Altıparmak ilaveten, Ağustos ayında başlayacak olan Hollanda Ligi'nde çalışma izni işlemlerinin tamamlanması için hazırlıkların yapıldığını açıkladı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Cezaevinden Çıktı Öyle Bir Şey Yaptı ki...
Karaman'da 40 yaşında Erdal Ersoy, boşanma aşamasında eşi 39 yaşında Nazife Ersoy'u tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermiş oldu.
26.08.2016
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
22.03.2023
TEM'de Feci Kaza Meydana Geldi
TEM Otoyolu İkitelli mevkii O3 bağlantı yan yolda ters yönden gelen bir araba, karşı yönden gelen TIR?la çarpıştı. Kazada araba içerisinde sıkışan 3 şahıs yaşamını yitirdi 3 şahıs ise yaralandı.
22.08.2016
Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.
12.11.2016
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
09.12.2022
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
Markanızı Tanıtmanın Etkili Yolu
19.12.2023