Tunceli'den Acı Haber!
Tunceli'deki çatışmada yaralanan ve Elazığ'da tedavi altına alınan 2 askerden 1'i şehit oldu.

28 Kasim 2016 - 06:53:19

Çıktı Al

Yorum (0)

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi Aliboğazı mevkiinde devam eden operasyonlarda, bugün güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, 2 asker yaralanmıştı. Yaralı askerler Tunceli'den Skorsky tipi askeri helikopterle Elazığ'a götürelerek Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Yaralı askerlerden 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olurken, diğerinin hayati tehlikesinin devam ettiğinin bilgisi alındı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
Profesyonel Bir Ressamla Çalışmaya Değer Olmasının 5 Nedeni
28.02.2023
Liderler Zirvesinden Ne Karar Verildi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.Zirve toplantısı 3 saat sürdü.
22.08.2016
APK İndirmede Güvenli İndirme
APK İndirmede Güvenli İndirme
04.11.2022
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016
Faizler İndi, Kredi Başvuruları Ne Kadar Arttı?
Bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesi hemen peşinden konut kredisi başvuru sayısı da hızla artmış oldu. konut kredisi başvuru sayısı faiz indirimi yapılmasıyla birlikte 5 kat artmış oldu.
19.08.2016