Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.

14 Kasim 2016 - 02:43:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Diyarbakır Valiliğince bugün sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında helikopter destekli operasyon başlatıldı.
Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri arasındaki kırsal alanda bulunan 8 köyde bugün saat 05.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra operasyon başlatıldı.
Bölgede aralarında üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu söylenen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyona, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinden kalkan helikopterler de hava desteği veriyor. Operasyon devam etmekte..
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Başbakan Yıldırım'dan Yeni Anayasa Müjdesi
Başbakan Yıldırım, "İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi.
08.11.2016
Emre Nakkaş Kimdir?
Emre Nakkaş 27 yaşında, İstanbul doğumlu genç bir girişimcidir.
23.03.2023
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
Nirvana Yapı Aksesuar Ürünleri En Uygun Fiyat İle Hizmetinizde
06.10.2023
D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.
24.08.2016
Ələmdar Manafov kimdir?
Ələmdar Manafov kimdir?
25.09.2022