Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.

14 Kasim 2016 - 02:43:07

Çıktı Al

Yorum (0)

Diyarbakır Valiliğince bugün sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında helikopter destekli operasyon başlatıldı.
Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri arasındaki kırsal alanda bulunan 8 köyde bugün saat 05.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra operasyon başlatıldı.
Bölgede aralarında üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu söylenen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyona, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinden kalkan helikopterler de hava desteği veriyor. Operasyon devam etmekte..
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
MYB Kalitesi İş Sahalarına Güvenlik Getiriyor
09.12.2022
Başbakan Yıldırım Açık Ve Net Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, Cizre'de PKK saldırısıyla ilgili konuşma yaptı, "Hiçbir PKK örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar" dedi. Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda gazinin söylediği gibi ya istiklâl ya ölüm" ifadesini söyledi.
26.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında Terör ve DAEŞ'le mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamaları yeni adımların sinyali olarak da yorumlanmış oldu.
11.09.2016
Tem Otoyolu'nu Kullananlar Dikkat
TEM Otoyolu?nun Bolu kesiminde otoyol çıkışların İstanbul istikameti 5, Ankara istikameti 2 ve Bolu Doğu Kavşağı 3 gün ulaşıma kapalı olacaktır.
24.08.2016
TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.
11.09.2016
İstanbul İsrail Başkonsolosluğu'nda Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail'in Gazze'de hava saldırılarını protesto yapmak için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu binasına giren 5 şahıs gözaltına alındı.
22.08.2016
09 KASıM 2016 TARIHI ŞANS TOPU ÇEKILIş SONUCU!
HANDE YENER ESTETIK OPERASYON YAPTıRDı
TOPLAM 872 BIN METREKARE ARSA SATışA çıKARıLDı
VICDANSıZ BIR ANNE BEBEğINI ÇöPE ATTı!
İşTE DEFNE SAMYELI'NIN SARışıN HALI
KOCAELI, ANKARA VE BURSA'DA FETÖ/PDY OPERASYONU
RONALDO ÇOşTU
5. SıNıFTA ARTıK DERS YOK
TFF BEşIKTAş HAKKıNDA NE SöYLEDI
AVOKADO DEYIP GEçME FAYDASı SAYMAKLA BITMIYOR
PARAMPARçA YENI SEZON DA YINE ŞAşıRTTı
KıRGıN ÇIçEKLER REKOR KıRMAYA DEVAM EDIYOR
EN ÇOK OKUNANLAR
GAZETE MANŞETLERİ