Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.

12 Kasim 2016 - 17:39:38

Çıktı Al

Yorum (0)

Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.

Bahri Belen'nin açıklamasında, "Bütün yurt sathındaki siyasal iktidarın baskısından açık ve net olarak anlaşılıyor. Daha önceden de söylediğim gibi bu olay ve dün yaşadığımız derneklerin kapatılma olayı ve bir avukatlık bürosunun basılarak mühürlenmesi olayı artık hukuk mücadelesinde belli bir noktanın değil, yani hattı müdafaa yok sathı müdafaa noktasına geldiğimizi göstermektedir. Hukuku, demokrasiyi, hak ve özgürlükleri biz avukat arkadaşlar olarak sonuna kadar savunucaz. Çünkü bu ülkenin kurtuluşu belki bunları savunacak biz ısrarlı avukatlarla olacaktır. Bu saate kadar bu sonucu bilmemize rağmen bekleyen tüm arkadaşlara ve meslektaşlara meslektaşım olmayan varsa onlara da en derinden teşekkürlerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Sağ olun arkadaşlar" şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
17.11.2023
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Yola Düşen Pazar Çadırı Faciaya Neden Oldu
İstanbul Kadıköy'de D-100 kara yolunda bir TIR, yola aniden düşen pazar çadırından kurtulmaya çalışırken kamyonete aniden çarptı. Kamyonetin devrilmesiyle birlikte bu defada başka bir araba kazaya karışmış oldu.
21.09.2016
HDP'li 3 vekil için tutuklanma talebi!
Gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken tutuklandı. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
04.11.2016
İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.
07.11.2016